DEH

DEH

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δωρεάν θέρμανση του Κολυμβητηρίου Σύρου από την απορριπτόμενη ενέργεια της ΔΕΗ

Από την απορριπτόμενη θερμότητα του τοπικού εργοστασίου της ΔΕΗ θα θερμαίνεται δωρεάν το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Σύρου.
Ύστερα από ενέργειες του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και στελεχών της ΔΕΔΔΗΕ, η Δημοτική Αρχή του νησιού ανακοίνωσε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και της ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με το έργο της θέρμανσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου από την απορριπτόμενη θερμότητα του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Σύρο.
Επισημαίνουμε ότι στη σύμβαση αναφέρεται ότι η ΔΕΗ πρόκειται να δίνει δωρεάν την απαιτούμενη ενέργεια θέρμανσης. Η σύμβαση εγκρίθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΔΗΕ στις 18-3-2014. Το σχέδιο σύμβασης έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στο έργο, του οποίου ο διαγωνισμός έχει ήδη πραγματοποιηθεί και υπάρχει ανάδοχος. Με βάση το χρονοδιάγραμμά μας το κολυμβητήριο θα παραμείνει ανοιχτό την επόμενη χρονιά 2014-2015 και τους χειμερινούς μήνες, ώστε η προπόνηση μικρών και μεγάλων αθλητών καθώς και πολιτών να συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: