DEH

DEH

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με συνδικαλιστές απέτρεψαν τη συμφωνία για συνεργασία ΔΕΗ με Damco energy

Αποτράπηκε και χθες η λήψη της απόφασης για τη συνεργασία της ΔΕΗ με τη Damco Energy, θυγατρική του ομίλου Κοπελούζου που αφορά στη δημιουργία καταστημάτων με τη μέθοδο φραντσάιζινγκ.
Συνδικαλιστές με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο και της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού Γιώργο Μπίτζα αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Ευγενία Ουζουνίδου παρενέβησαν στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ και διέκοψαν τις εργασίες της. 
Το αποτέλεσμα ήταν να μη συζητηθεί το θέμα, ενώ οι συνδικαλιστές κατήγγειλαν την πρόθεση της διοίκησης της εταιρίας για τη σύσταση κοινοπραξίας με τη Damco, χωρίς τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού.
Επιπλέον, ο κ. Μπίτζας άσκησε έντονη κριτική στην επιλογή της διοίκησης να κλείνει πρακτορεία της επιχείρησης και ταυτόχρονα να προχωρά παράνομα σε συνεργασία με 
ανταγωνιστή στο χώρο της ενέργειας στην ίδρυση καταστημάτων. Σκοπός σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΔΟΠ είναι η εκχώρηση της εμπορίας στον συγκεκριμένο ιδιώτη.
 
πηγή www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: