DEH

DEH

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του άτυχου σναδέλφου– Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο άτυχος συνάδελφος, ο οποίος τραυματίστηκε προχθες τα ξημερώματα στο Νότιο Πεδίο, κατά την εργασίατου στον εκσκαφέα Ε3. Ο 38χρονος Νίκος Καραστογιάννης ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, δίπλα από τις ερπύστριες του γιγαντιαίου εκσκαφέα σε κωματώδη κατάσταση και με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, χαροπαλεύει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.  Άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση παραμένει πολύ κρίσιμη.
Στο μεταξύ, χτες το πρωί έφτασε στο Νότιο Πεδίο κλιμάκιο της Επιθεώρησης Μεταλλείων από τη Θεσσαλονίκη μαζί με αστυνομικούς, για τη διερεύνηση του πολύ σοβαρού εργατικού ατυχήματος. Το πόρισμα της Επιθεώρησης Μεταλλείων και της αστυνομίας, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα διευκρίνιση τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος .
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το σενάριο που ακούστηκε πολύ στην αρχή, δηλαδή ο 38χρονος να έπεσε από μεγάλο ύψος, πάνω από τον εκσκαφέα. Επίσης το τραύμα στο κεφάλι είναι τέτοιο που δεν φαίνεται να προήλθε από σίδερο ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αντιθέτως εικάζεται ότι αυτό   οφείλεται σε μεγάλη ποσότητα υλικών που έπεσαν πάνω από το μηχάνημα και χτύπησαν τον άτυχο συνάδελφο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: