DEH

DEH

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ Κοζάνης: Καταγγέλουν συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και της «Αυτόνομης Παρέμβασης» ως απεργοσπάστες

Εργαζόμενοι - εργαζόμενες

Την ώρα αυτή που κλέβουν τη ζωή μας, που καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ΄όρου ζωής με 400 ευρώ για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κυφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, την ώρα που καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα, οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, της «Αυτόνομης Παρέμβασης» καθώς και οι λεγόμενοι «ακομμάτιστοι – ανεξάρτητοι» όχι μόνο δεν οργανώνουν την επιτυχία της 48ωρης απεργίας 10-11 Φλεβάρη ή και της προηγούμενης 7 Φλεβάρη , δεν απεργούν κιόλας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να κάνουν πέρα τους κυβερνητικούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές, να δυναμώσουν τα σωματεία που ειδικά σήμερα πρέπει να γίνουν εργαλεία αγωνιστικής δράσης και ταξικής συσπείρωσης, για να σημάνουμε ξεσηκωμό, να βροντοφωνάξουμε όχι στα αντιλαϊκά- αντεργατικά μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις να απαιτήσουμε να φύγει η τρόϊκα, εκλογές τώρα, ανατροπή της κυβέρνησης και όσων την στηρίζουν.

Όλοι στην απεργία 10-11 Φλεβάρη και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. , στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Γραματεία Κοζάνης ΠΑΜΕ
11-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: