DEH

DEH

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ

Ανάστατοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ για όλα αυτά που δρομολογούνται το τελευταίο καιρό για το μέλλον της επιχείρησης και ειδικότερα για το Λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας. Τα σενάρια που κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί αρχίζουν και επαληθεύονται. Οι μήνες ίσως και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι οι κρισιμότερες για το μέλλον της ΔΕΗ και φυσικά όλης της κοινωνίας. Συγκεκριμένα όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου ο Νομός της Φλώρινας θα γίνει το πειραματόζωο της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης.
Γιατί αποκλειστικά ο Νομός μας ; Για τον απλό εξής λόγο: για μια ακόμα
φορά οι φορείς μας δεν κινητοποιούνται (εκτός από μερικές εξαιρέσεις ) ουσιαστικά  και μένουν αδρανείς  στην πολιτική αυτή.
Δυστυχώς η Φλώρινα δεν εκπροσωπείται στην κυβέρνηση οπότε θα είναι και το εξιλαστήριο θύμα στα ενεργειακά ζητήματα. Ο μοναδικός παραγωγικός τομέας αυτήν την στιγμή στο Νομό μας είναι οι δραστηριότητες της ΔΕΗ.
Αυτόν τον τομέα έχουν στοχοποιήσει γιατί από αυτόν μπορούν να έχουν και άμεσο κέρδος τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς σαν κοινωνία; περιμένουμε με απάθεια τα γεγονότα ή αγωνιζόμαστε δυναμικά αποτρέποντας τα κακόβουλα σχέδια τους ; Για να τα αποτρέψουμε όμως  σαν μια γροθιά όλοι μας και ενωμένοι να δώσουμε την μάχη μας. Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες που θα προκύψουν αν τελικά πουληθεί ο δημόσιος πλούτος μας .

Αναφερθήκαμε  και σε παλαιότερη  επιστολή  για τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που θα προκύψουν, και δυστυχώς  μέσα σ αυτούς και στελέχη της συντεχνίας μας από την περιοχή μας βάζοντας πλάτη στο ξεπούλημα των μονάδων μας .
 Κάνουμε έκλυση στους εργαζομένους και στους πολίτες:  «Μην ακούτε τις σειρήνες, που στόχο έχουν το κομματικό και ατομικό τους συμφέρον.» Απομονώστε τους και καταδικάστε τους. Οι στιγμές και οι μέρες είναι πολύ δύσκολες για την πατρίδα μας και την περιοχή μας .
Μην ενδώσουμε στην πολιτική τους και μην δεχθούμε να ξεπουλήσουμε τον εθνικό μας πλούτο, ο οποίος ανήκει στον ελληνικό λαό.
-Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της επιχείρησης.
-Λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση του λαού μας.
-Λέμε ΝΑΙ στην ανάπτυξή της χώρας μας.

 Φτάνει πια στον εξευτελισμό του τόπου μας .
Αγώνας τώρα!
Αγώνας για την ύπαρξή μας!
                                                                             Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΤΡΩΝΕ ΧΑΛΙΑ;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...