DEH

DEH

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ του ΤΑΥΤΕΚΩ Προσοχή στις χρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών

Αρνήθηκα ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !!!

Είναι γνωστό στους ασφαλισμένους ότι σε πολλές περιπτώσεις όταν αναζητούν Νοσηλεία σε ΣΗΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ Ιδιωτικές Κλινικές, είτε οι ίδιοι είτε πρόσωπα ΕΜΜΕΣΑ ασφαλισμένα, την ώρα του ΕΞΙΤΗΡΙΟΥ τους «αναγκάζουν» να πληρώσουν ΕΞΤΡΑ χρήματα με το πρόσχημα ότι «υπέγραψαν χαρτί» κατά την είσοδο ή ότι πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις κατά την διάρκεια της νοσηλείας που ΔΕΝ προβλέφθηκαν!!!....

Πρόκειται για ΣΚΑΣΤΗ υπόθεση «εκβιασμού» μπροστά στο πρόβλημα της αρρώστιας!!!

ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ Δικαιούται να ΖΗΤΑ «ΕΞΤΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ» κατά το εξιτήριο!!! ΑΚΟΜΑ και ΑΝ έχει προϋπάρξει ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!! κατά την είσοδο!!!
Συνήθως η υπογραφή κατά την είσοδο αφορά τον αριθμό των κρεβατιών στον θάλαμο δηλαδή η κλινική παρουσιάζετε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ή ότι ΕΧΕΙ αλλά ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΛΙΝΑ ή ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ (στους θαλάμους) και υποτίθεται ότι αυτό ΕΙΝΑΙ ακριβότερο που ΔΕΝ καλύπτει το ταμείο.

Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να κάνω γνωστό ότι ΟΛΟΙ οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση σε 4κλινα δωμάτια (ασφαλισμένοι κλάσης ΒΒ) αλλά και σε 2κλινα (ασφαλισμένοι κλάσης ΒΑ), επομένως ΔΕΝ υπάρχει θέμα υπογραφής ή άσκησης πίεσης (κατά την έξοδο από την κλινική).

Ακριβώς σε αυτή τη θέση βρέθηκε πρόσωπο της οικογένειάς μου ΠΡΙΝ από ένα (1) μήνα, όταν ΥΠΕΓΡΑΨΕ και μπήκε σε γνωστή κλινική της περιοχής όπου διαμένω (κλινική γνωστής αλυσίδας παροχών υγείας).

Μετά την νοσηλεία πέντε (5) ημερών μου ζητήθηκε «ρεγάλο» 56 € γιατί κατά την είσοδο η σύζυγος υπέγραψε!!!....

Εξήγησα στην γραμματεία (γραφείο κίνησης) ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ και ότι ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ πλήρως από την σύμβαση και ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερες φωνές ΔΕΝ πλήρωσα το «κερατιάτικο»….

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ προτείνω να κάνετε ΟΛΟΙ οι ασφαλισμένοι…..

Ακόμα τους ζήτησα να ελέγξω το έγγραφο νοσηλείας (και δαπανών) που έγιναν στην κλινική και στέλνετε στο ταμείο μας για πληρωμή της κλινικής. Το διάβασα, συμφώνησα και το επέστρεψα.

Η αλήθεια είναι ότι τους «κακοφάνηκε» επειδή ήθελα να γνωρίζω την δαπάνη (δηλαδή δικά μου, δικά σας χρήματα!!!)

Αυτό ακριβώς προτείνω να κάνουν ΟΛΟΙ οι νοσηλευόμενοι – ασφαλισμένοι.

Ο λόγος – είμαι σίγουρος – γίνεται εύκολα αντιληπτός, ιδίως μάλιστα στις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που περνάμε ως εργαζόμενοι αλλά και ως ασφαλισμένοι.

Υ.Γ διά το τελευταίο και την δυσκολία των καιρών θα επανέλθω από τον ίδιο Δικτυακό Τόπο…….

Συναδελφικά

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: