DEH

DEH

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σύντομα οι αποφάσεις για τη διοικητική κρίση στη ΔΕΗ

Η μάχη που μαίνεται στην κορυφή της ΔΕΗ δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία. Θυμίζει την εποχή που επικεφαλής της ΔΕΗ ήταν ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, τον οποίο έτρεχε να «μαζέψει» από τους εισαγγελείς ο προϊστάμενος υπουργός Δημήτρης Σιούφας.
Η ένταση και οι συγκρούσεις είναι μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Αρ. Ζερβού και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Απόστολου Μπαράτση.
Υπόγειες διαδόσεις, φήμες για σκάνδαλα και ένα καθεστώς αμφισβήτησης και αμφιβολίας,
αποδυναμώνουν την ΔΕΗ και την καθιστούν άθυρμα των ανταγωνιστών της, που όπως και στην περίπτωση της επένδυσης του Αστακού, «τρίβουν τα χέρια τους».
Ο Αρθούρος Ζερβός επιλέχθηκε από τον πρωθυπουργό, ενώ ο δεύτερος που φέρεται ως φίλος του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου δηλώνει στα βιογραφικά του μέλος του ΠΑΣΟΚ από 1974

Πρόσφατα ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλους εξέφρασε αμφιβολίες για το ορθό της εξαγοράς από την ΔΕΗ των αιολικών πάρκων της BCI, αντί 43 εκ. ευρώ, που εισηγούνταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Η έγκριση της συμφωνίας εκείνης εκκρεμεί.

Η ένταση είναι διαρκής και πρέπει να την επιλύσει η κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται αλλαγές στην σύνθεση του Δ Σ της επιχείρησης. Κατά τις πληροφορίες φαίνεται να επικρατούν οι απόψεις του Αρ. Ζερβού, τον οποίο όλο το προηγούμενο διάστημα οι πολέμιοί του έφεραν διαρκώς ως παραιτούμενο. isotimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: