DEH

DEH

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Λάβαμε το παρακάτω e-mail για περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή στο ΠΕΚΑ Κοζάνης, το οποίο όπως μας προέτρεψε ο συν. το διασταυρώσαμε.
Το αναρτούμε στο σύνολο του ασχολίαστο, απαλείφοντας τα ονόματα για καθαρά λόγους δεοντολογικούς.
΄΄Αγαπητοί πρώην συνάδελφοι και συμπολίτες μου, την Παρασκευή το πρωί ευρισκόμενος στο ασφαλιστικό κατάστημα ΔΕΗ Κοζάνης για ζήτημα της υγείας μου, έγινα μάρτυρας ενός έντονου, προκλητικού και υβριστικού φραστικού
επεισοδίου.

Μεταξύ του Μεγαλοσυνδικαλιστή                 του             , Νέοεκλεγμένο Περιφερειακό σύμβουλο στον συνδυασμό ΑΡΧΗ…ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ                           
Διαπληκτίστηκε έντονα κατηγορώντας για τα λεφτά που παίρνει ο κλητήρας του Ασφαλιστικού Κοζάνης σημ. άτομο με ειδικές ανάγκες.
Καθώς και για τα λεφτά που παίρνουν οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ.

Λέγοντας του ότι ποιος είσαι εσύ και τι κάνεις εδώ για να παίρνεις τόσα λεφτά (και ένα σωρό άλλα που κάποια δεν τα θυμάμαι και κάποια δεν τολμώ να τα εκστομίσω), καθώς και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ κακός παραπονούνται και διαμαρτύρονται για τις παροχές του ασφαλιστικού, για τις συντάξεις που τους μείωσαν, για τις αποδείξεις που δαπανούμε σε γιατρούς και εργαστηριακές εξετάσεις και δεν τις πληρώνει ο ασφαλιστικός μας φορέας και ότι ο καθένας από μας τους συνταξιούχους και οι εργαζόμενοι τι κάνουμε για να παίρνουμε τόσα λεφτά και να είμαστε και παραπονούμενοι.

Ειλικρινά ένοιωσα ντροπή από τα λόγια που εκστόμισε, τόσο προς τον συνάδελφο του κλητήρα, για τους άλλους συναδέλφους του στην ΔΕΗ και για μας τους συνταξιούχους.

Μα ποιο πολύ ντροπή ένοιωσα (και αγανάκτηση) γιατί ως ενεργό μέλος της ΔΕΗ και της κοινωνίας, τον ψήφιζα να προστατέψει τα συμφέροντα μου και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα γεράματα μου και την ΔΕΗ, τώρα τον ψήφισα γιατί πίστεψα ότι έπρεπε η φωνή των εργαζόμενων, των συνταξιούχων της ΔΕΗ να είναι μέσα στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο.

Μετά την αποχώρηση του πληροφορήθηκα ότι και άλλες φορές έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες, ελέγχοντας και μέμφοντας τους εργαζόμενους για το ωράριο και για τα χρήματα που παίρνουν.

Το συμβάν το καταθέτω νοιώθοντας την ανάγκη να εκφράσω την αγανάκτηση μου και την λύπη μου για την εκτροπή και τον «κατήφορο» αυτού του νέου                  ότι με τέτοιες νοοτροπίες, συμπεριφορές και αντιμετώπιση των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και ιδιαίτερα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, δεν ΑΡΧΗ…ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, Αρχίζουμε στραβά ή το καλύτερο δεν αρχίζουμε καθόλου.΄΄

Για ευνόητους λόγους και εντελώς προσωπικούς λόγους

Υπογράφω ως ΝεόΣυνταξιούχος ΔΕΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το γεγονός δε μπορείτε, αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε από τους εργαζόμενους και τον ίδιο τον κλητήρα του ασφαλιστικού ΔΕΗ Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: