DEH

DEH

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΕΗ

DEI_KERI_701267580
Αύγουστος , μήνας διακοπών και ραστώνης. Εύχομαι σε όλους τους μεγαλοσυνδικαλιστές και τους εργατοπατέρες μας καλά μπάνια, να περάσουν όμορφα σε όποιες παραλίες πάνε και να προσπαθήσουν να ξεκουράσουν τα κορμιά και τα μυαλά τους.
Βλέπετε τους τελευταίους μήνες ίδρωσαν και κόπιασαν πολύ για να μας εκπροσωπούν και κατέβαλαν υπεράνθρωπες δυνάμεις για να προφυλάξουν τα συμφέροντα μας.
Και όταν με το καλό από Σεπτέμβρη αποφασίσουν να ξαναγυρίσουν τι έγινε και αν έχουν τελειώσει όλα? Τι τρέχει αν
έχει περάσει και εφαρμοστεί η μεταθετότητα ( που τώρα διαφωνούν αλλά περσυ την ψήφισαν με την συλλογική σύμβαση) , τι και αν έχει γίνει ο ΑΔΜΗΕ 5 κομμάτια και η ΔΕΗ άλλα 5?? λεπτομέρειες φίλοι μου…
ΓΕΝΟΠ και ΕΤΕ ακυβέρνητα καράβια…. χιλιάδες ευρώ από τις εισφορές μας και δεν τους φτάνουν , είναι και χρεωμένοι μέχρι τα αυτιά!! Εισαγγελείς, αλληλομηνύσεις και κοκορομαχίες!
Αυτοί τις καρέκλες τους δεν τις χάνουν… ούτε την απαλλαγή από την εργασία τους, ούτε τις κομματικές γνωριμίες και επιρροές τους. Ούτε βέβαια θα χάσουν και την δύναμη τους γιατί πάντα θα υπάρχουμε εμείς οι εργαζόμενοι τα κορόιδα που θα ξαναπάμε να ψηφίσουμε τις αγαπημένες μας παρατάξεις ( ότι ονομασία και αν αλλάξουν) και πάλι θα τους βάλουμε να κάτσουν στις καρέκλες τους. Το ίδιο βέβαια θα κάνουμε και με τα κόμματα!
Και μην ακούσω κανένα εργαζόμενο να διαμαρτύρεται και να παραπονιέται… μην πει κανείς δεν ήξερε , δεν κατάλαβε….
Όσο όλοι μας καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας και πίνουμε την φραπεδιά και το φρέντο μας και δεν σηκωνόμαστε να πάμε μια βόλτα στην Αθήνα όλοι μαζί να τους κράξουμε , τότε καλά μας κάνουν…. ας προσέχαμε!!!
Οι εργατοπατέρες μας δεν ανησυχούν για όλα όσα συμβαίνουν για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί τα ξέρουν εδώ και καιρό. Είναι απόλυτα σχεδιασμένα όλα όσα γίνονται μόνο που τώρα που εμείς καταλαβαίνουμε τι γίνεται είναι πλέον αργά.
Καληνύχτα ΔΕΗ , καληνύχτα συνάδελφοι , συνεχίστε να κάθεστε στους καναπέδες σας , όπου να ναι το έργο τελειώνει…ολοκληρώνεται!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: