DEH

DEH

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»


Εκδήλωση για την οικονομική στήριξη των απεργών στη Χαλυβουργία!

ΤΡΙΤΗ 21/2 στον «ΚΑΦΕΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ»

ü Αλληλεγγύη στον ηρωικό αγώνα των απεργών στη Χαλυβουργία!

ü Να στηρίξουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωση των απεργών

ü Η νίκη των απεργών είναι νίκη της Εργατικής Τάξης της χώρας μας και του αγωνιζόμενου λαού!

Οι υπερήφανοι χαλυβουργοί με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουν και κλιμακώνουν το σκληρό αγώνα που δίνουν και σήμερα συμπληρώνει 112 ημέρες απεργίας!

Η Απεργία στην Ελληνική ξεκίνησε στις 31-10-11, έχοντας ως στόχο να αποτρέψει την εκ περιτροπής εργασία, τις μειώσεις μισθών πάνω από 30%, τα διήμερα και τριήμερα εργασίας και τις απολύσεις. Οι απολύσεις αυτή τη στιγμή είναι 65, ενώ στόχος της εργοδοσίας είναι να προχωρήσει σε πολύ περισσότερες αν δε δεχθούν τις μειώσεις μισθών μέσω της εκ περιτροπής εργασίας. Αν περάσει αυτό οι εργάτες θα αμείβονται με 92 έως 120 ευρώ την εβδομάδα, σε μία επιχείρηση που αποτελεί τμήμα ενός σημαντικού κλάδου της βιομηχανικής παραγωγής στην Ελλάδα!!! Η εργοδοσία (Μάνεσης) σε όλο αυτό το διάστημα παραμένει
αμείλικτη και αδίστακτη, αφού όχι μόνο έχει προχωρήσει σε περαιτέρω απολύσεις από την αρχή της απεργίας, αλλά καθημερινά συκοφαντεί τον αγώνα των απεργών. Η αμείλικτη αυτή στάση της, εξηγείται από το γεγονός ότι το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων στην Ελληνική Χαλυβουργία έχει τη στήριξη των βιομηχάνων και στην ουσία αποτελεί προπομπό για τις επιθέσεις στο εργατικό κίνημα στο σύνολο της βιομηχανίας. Οι μισθοί 500 Ευρώ είναι ο στόχος όχι μόνο στην Ελληνική Χαλυβουργία αλλά για όλες τις βιομηχανίες και γι’ αυτό πρέπει όλοι να δούμε αυτόν τον αγώνα ως δικό μας, γιατί διαφορετικά αυτό είναι το μέλλον που επιφυλάσσεται σε όλους τους εργαζόμενους.



Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας την Τρίτη 21/2/12 στον «καφενέ ποδήλατο» Β.Φόρρη 6.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα προσέλευσης 8.00μμ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των ηρωικών απεργών στη χαλυβουργία

Δεν υπάρχουν σχόλια: