DEH

DEH

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη»: ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!

Όλοι την Τρίτη7/2 στην πανελλαδική πανεργατική απεργία,
Και στη συγκέντρωση με το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» στις 11 το πρωί στο ρολόι της πλατείας

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ –ΔΝΤ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.

Το πραξικοπηματικό μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ –ΛΑΟΣ συμφώνησαν να κανιβαλίσουν τα εργατικά δικαιώματα, και να επιβάλουν καθεστώς εργασιακής ζούγκλας για τουςεργαζόμενους και τη νεολαία, με πρόσχημα την υπογραφή της νέας δανειακήςσύμβασης - καρμανιόλα.
Οι δραματικοί τόνοι και οι πολυπαιγμένοι θεατρινισμοί, στοχεύουνστην απόκρυψη της αλήθειας. Έχουν αποδεχτεί τα πάντα, ικανοποιώντας τιςαπαιτήσεις του κεφαλαίου, των δανειστών, των τραπεζιτών και του ΣΕΒ. Δίνοντας «σκληρήμάχη» κατακρεουργούν τον κατώτερο μισθό, κανιβαλίζουν τις συντάξεις. «Μαχόμενοι»μειώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών, προωθούν την κατάργηση τωνκλαδικών συλλογικών Συμβάσεων, του 13ου - 14ου μισθού και επέρχονται μαζικέςαπολύσεις στο δημόσιο και τις ΔΕΚΩ.
ΕΕ – ΔΝΤ και το πραξικοπηματικό μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣμας απειλούν με πρωτοφανή κυνισμό και μας εκβιάζουν: Αποδοχή των νέων μέτρων ή χρεοκοπία!Κόλαση και καταστροφή δεν είναι η στάση πληρωμών και η διαγραφή του χρέους όπωςμας απειλούν, αλλά η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, η διασφάλιση τωντοκογλύφων, των τραπεζών, του κεφαλαίου και της άρχουσας αστικής τάξης τηςχώρας.
Έχουμε πόλεμο διακηρύσσουν, και είναι αλήθεια. Έχουν κηρύξειταξικό πόλεμο ενάντια στην ΕΤ, τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους. Είτευποταγμένοι, είτε αγανακτισμένοι, αν δεν τους ανατρέψουμε τα θύματα θα είμαστεεμείς. Στη δική τους μαύρη ταξική συσπείρωση να αντιτάξουμε τη δική μας ταξική ΕργατικήΛαϊκή Συσπείρωση.
Δεν υπάρχουν εύκολεςκαι ανώδυνες λύσεις σ’ αυτόν τον άγριο ταξικό πόλεμο. Η λύση της κρίσης θαείναι βίαιη και επώδυνη γιατί η εξουσία του κεφαλαίου και της άρχουσας αστικήςτάξης είναι αδίσταχτη στην αντιμετώπιση της κλιμακούμενης ταξικής πάλης. «Η απελευθέρωσητης εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης». Αυτός είναι οθεμελιακός νόμος της ταξικής πάλης, για τους αγώνες του εργατικού κινήματος.
KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: