DEH

DEH

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα: πρόταση μομφής στο πρόσωπο του προέδρου του Σω.Π. Οδυσσέα Χατζάρα

Εδώ και αρκετό καιρό σε καθημερινή βάση γινόμασταν αποδέκτες πολλών παραπόνων και αντιδράσεων για την λειτουργία του Προέδρου του σωματειακού παραρτήματος (ΣΩ.Π) του ορυχείου μας. Μια λειτουργία η οποία πλήγει ανεπανόρθωτα την εικόνα του σωματείου μας, και προσβάλει την εμπιστοσύνη που εργαζόμενοι και συνδικάτο του δείξαμε.
Η πλημμελής παρουσία του στον χώρο εργασίας, οι προσωπικές του διαδρομές και η ατομική λειτουργία του, απαξίωσαν τον ίδιο καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του σωματειακού παραρτήματος.
Παρά τις παρατηρήσεις και τις οχλήσεις μας κατά καιρούς, ο συνάδελφος πρόεδρος συνεχίζει την προσωπική συνδικαλιστική λειτουργία και νοοτροπία χωρίς να λογαριάζει κανέναν και τίποτα.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ !! Τέλειωσε κι η δική μας ανοχή.

Κατά την συνεδρίαση του σωματειακού παραρτήματος του ορυχείου Αμυνταίου της 6ης Οκτωβρίου και μετά από ενάμιση χρόνο περίπου που είχε να γίνει Δ.Σ. παρουσία έξι (6) μελών της κεντρικής διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, αναλογιζόμενοι την ιστορία και το μέλλον του συνδικάτου μας καταθέσαμε πρόταση μομφής στο πρόσωπο του προέδρου του Σω.Π. Οδυσσέα Χατζάρα, ζητώντας την απαλλαγή του από τα καθήκοντα του προέδρου.

Η πρόταση έλαβε την στήριξη της πλειοψηφίας των παρόντων μελών του Δ.Σ. και στο επόμενο διάστημα το Σω.Π. θα πρέπει να εκλέξει νέο πρόεδρο.

Η χρονική στιγμή της κατάστασης της επιχείρησης και των εργαζόμενων, μας υποχρεώνουν να προχωρήσουμε μπροστά με ότι πιο υγειές, φρέσκο και χρησιμότερο υλικό υπάρχει. Δεν χωράν πλέον προσωπικές φιλίες και ατομικές φιλοδοξίες. Ούτε συμπορεύσεις και συνεργασίες για σκοπούς σαν τους παραπάνω.

Υ.Γ. Ο νέος Γ.Γ του Σπάρτακου έχει υποχρέωση να τηρεί το καταστατικό του σωματείου (εάν το έχει διαβάσει) και όχι να το ερμηνεύει. Επίσης θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του Σωμ. Παραρτήματος και τους εργαζόμενους του Ορ. Αμυνταίου για την συνολική συμπεριφορά του κατά την διαδικασία του Δ.Σ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ενεργειακοί Εργαζόμενοι ΔΕΗ είπε...

Μετά την όχληση που δεχθήκαμε ως προς το σχόλιο και Νομικής γνωμοδότησης Αποσύραμε το σχόλιο. Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε ονοματεπώνυμο ή αρ. κινητού τηλ. για κάθε ευθύνη σας έναντι του Νόμου