DEH

DEH

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ-Π.Α.ΜΕ: Οχι στην προδοτική συμφωνία των ηγεσιών των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ -Ολοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ σε Κοζάνη-Πτολεμαϊδα

Οι ηγεσίες των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ στη ΓΕΝΟΠ συμφώνησαν για μείωση των μισθών μέσα από ΣΣΕ κατά 35% μέσα στο 2011 σε σχέση με το 2009.

Για μια ακόμα φορά βάζουν πλάτη για να χτυπηθούν δικαιώματα των εργαζόμενων, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την πολιτική της κυβέρνησης που μαζί με την τρόικα, την ΝΔ, το ΛΑΟΣ πετσοκόβουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Τον Οκτώβρη του 2010 συμφώνησαν στο διαμελισμό της ΔΕΗ , σήμερα στο πετσόκομμα των αποδοχών μας, αύριο είναι σίγουρο ότι θα βάλουν πλάτη για την ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με την υπογραφή τους αυτή συμφωνούν και στηρίζουν έμπρακτα τις επιδιώξεις του κεφαλαίου για ξεπέρασμα της κρίσης με το πετσόκομμα των δικαιωμάτων των εργαζόμενων

Οι επαναστατικές κορώνες της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ με πρωτοστάτη τον πρόεδρο της Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το άλλοθι προκειμένου να κρύψουν την προδοτική τους στάση.

Η συμφωνία αυτή αποκαλύπτει ότι όλος ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός από την ΓΣΕΕ, τον ΟΤΕ ,την ΔΕΗ και τις άλλες ΔΕΚΟ με ενιαία γραμμή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να υλοποιηθεί η αντεργατική λαίλαπα..

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει, να φοβηθούν, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και την κινδυνολογία που από κοινού ασκούν κυβέρνηση και οι συνεργάτες τους στο συνδικαλιστικό κίνημα προκειμένου να δεχτούν τις μειώσεις για να μην πάθουν τα χειρότερα.
Η υποχώρηση σήμερα όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει την επίθεση αλλά την διευκολύνει έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να πάρει ακόμα πιο άγρια για τα λαϊκά συμφέροντα χαρακτηριστικά.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς σε γενικές συνελεύσεις και με τις αποφάσεις τους να υπερασπιστούν την ζωή τους και τα δικαιώματα τους.

Σήμερα δεν πρέπει κανένας εργαζόμενος να τρέφει αυταπάτες για το ρόλο που παίζουν αυτές οι ηγεσίες. Είναι πράξη αντίστασης να τους εγκατάλειψη και να συμπορευτεί με το ταξικό κίνημα , το ΠΑΜΕ να δυναμώσουν τον αγώνα.

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα

Απαντάμε με την μαζική μας συμμετοχή στην απεργία στις 19 ΟΚΤΩΒΡΗ και συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις που οργανώνουν τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ 10:30πμ
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΙΣ 11πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: