DEH

DEH

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

 • Την στιγμή που η επιχείρηση βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της.
Την στιγμή που επιχειρούν να κατεδαφίσουν και τον τελευταίο πυλώνα που στηρίζει την επιχείρηση (και αυτός δεν είναι άλλος από το προσωπικό «το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο» όπως μάλιστα αρέσκονται να λένε οι διοικούντες) με την πρόθεση της κυβέρνησης να ισοπεδώσει το μισθολόγιο ασχέτως αν μέχρι στιγμής έχει υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από έναρξης ισχύος του κατάπτυστου μνημονίου.
Τη στιγμή που ο κόσμος της εργασίας απαιτεί τη μέγιστη ενότητα από τα στελέχη του συνδικάτου για να μπορέσουν να αντιτάξουν άμυνα στη λαίλαπα της κυβέρνησης.
Αυτή λοιπόν τη στιγμή επέλεξαν οι μόνιμα απόντες από τις δράσεις του συνδικάτου να αναδείξουν το ταλέντο τους στο ψέμα και την υποκρισία και ομολογουμένως έχουν μεγάλο ταλέντο.
Επιθυμούμε και οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε αυτούς που συνέταξαν την ανακοίνωση που αναφέρεται στον πρόεδρο του Σω.Π Ορυχείου Αμυνταίου Οδυσσέα Χαντζάρα ότι :
  1. Δεν έγινε ποτέ Δ.Σ για τον απλό λόγο της μη ύπαρξης απαρτίας. Ερωτώμενα δύο από τα πέντε μέλη του Δ.Σ του Σω.Π, δήλωσαν απλά ότι παραβρίσκονται.
  2. ΑΠΟΝΤΕΣ: Είναι όλοι αυτοί που δήθεν κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου στο οποίο δε συμμετείχαν ή σε ένα συμβούλιο που δεν έγινε υπαιτιότητά τους.
  3. ΑΠΟΝΤΕΣ: Είναι αυτοί που εξαντλούν τη συνδικαλιστική τους δράση σε ανυπόστατες και δήθεν μαχητικές ανακοινώσεις που συνοδεύονται από ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ
Ο παραλογισμός και η παραφροσύνη σε πλήρες μεγαλείο.
Πλέον, συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες πράξεις κρίνονται, κατακρίνονται και ο καθείς θα κληθεί να δρέψει τα όσα τόσο κακόβουλα και με περισσή εμπάθεια έσπειρε και σπέρνει.
Τους παραδίδουμε στην κρίση σας συνάδελφοι !

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: