DEH

DEH

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τι περιμένει ο Παναγιωτάκης απο τη ΓΕΝΟΠ;

 
του Χρήστου Κολώνα
 
Ένας πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ και μάλιστα έχοντας διατελέσει και πρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ καλεί εμμέσως πλην σαφώς τη σημερινή διοίκηση του ισχυρότερου επιχειρησιακού σωματείου να συσπειρωθεί με τους νέους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρίας.

Ένας πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ και μάλιστα έχοντας
διατελέσει και πρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ καλεί εμμέσως πλην σαφώς τη σημερινή διοίκηση του ισχυρότερου επιχειρησιακού σωματείου να συσπειρωθεί με τους νέους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρίας χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές του παρελθόντος.
Ο λόγος για τη χθεσινή ανοικτή επιστολή του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη προς τους εργαζομένους. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η προτροπή του κ. Παναγιωτάκη – ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- προς τους εργαζόμενους και συνδικαλιστές: “Στην κατεύθυνση αυτή δεν επιτρέπεται καμία ολιγωρία, καμία προκατάληψη ή εμμονή στο παρελθόν.
Πράγματα, τα οποία πριν από λίγα χρόνια ήταν αδιανόητα, σήμερα είναι επιβεβλημένες επιλογές, προκειμένου να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο από τις ολιγωρίες, τα σφάλματα και τις παραλείψεις του παρελθόντος. Σε πολύ σύντομο διάστημα καλούμαστε να πράξουμε όσα δεν έγιναν για πολλά χρόνια”.
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι εύλογο: “Μήπως ο κ. Παναγιωτάκης περιμένει να δεχτεί πυρά μέσα από τους κόλπους της εταιρίας και δη των συνδικαλιστών και προχώρησε δημοσιοποίησε αυτήν την επιστολή;”
Το αν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα φανεί από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΓΕΝΟΠ, η οποία δεν αποκλείεται να αμφισβητήσει τον πρόεδρο της επιχείρησης.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: