DEH

DEH

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΠΟΤ: H ΟΝΝΕΔ χλευάζει τους δημοσίους υπαλλήλους! ΣΦΟΔΡΗ αντίδραση της ΔΑΚΕ που ζητά απόσυρση! (δες το επίμαχο βίντεο)

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΠΟΤ: H ΟΝΝΕΔ χλευάζει τους δημοσίους υπαλλήλους! ΣΦΟΔΡΗ αντίδραση της ΔΑΚΕ που ζητά απόσυρση!
Με ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΝΝΕΔ χλευάζει την άρνηση μερίδας δημοσίων υπαλλήλων να περάσουν την διαδικασία της αξιολόγησης, την ώρα που οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως μεγάλη μερίδα τους στρέφονται προς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο βίντεο, ο δημόσιος υπάλληλος (ο Βασιλάκης) που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν
σηκώνει το τηλέφωνο, ενώ στον τοίχο πίσω του υπάρχουν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο διερωτάται με ύφος: «Εμένα θα αξιολογήσεις; Κάποιο λάθος κάνεις. Εσύ αξιολογήθηκες για να αξιολογήσεις εμένα;». Το σποτ καταλήγει με τον «Βασιλάκη» να σηκώνεται από το γραφείο του με την καρέκλα κολλημένη επάνω του, ενώ ακούγεται: «Τι δεν καταλαβαίνεις Βασιλάκη; Παντού σε όλο τον κόσμο αξιολογούνται».
Δεκάδες στελέχη από την συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία «βράζουν» καθώς θεωρούν ότι το εν λόγω σποτ θίγει την εικόνα των δημοσίων υπαλλήλων με το στερεότυπο της πεπατημένης αντίληψης των «αραχτών» που δεν δουλεύουν. Γαλάζια συνδικαλιστικά στελέχη και όχι μόνο, έχουν κάνει διαβήματα με τα οποία ζητούν την απόσυρση του τηλεοπτικού σποτ προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντιδράσουν δημόσια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: