DEH

DEH

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ/ΚΗΕ: Ημερίδα για την ιστορική συνεισφορά της ΔΕΗ στη χώρα


Η ΔΕΗ και ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ/ΚΗΕ συνδιοργάνωσαν ημερίδα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, 9.00-16.00 στο Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9,84», στην Τεχνόπολη με θέμα «Η ιστορική συνεισφορά της ΔΕΗ στην ανάπτυξη της χώρας και οι προοπτικές για το αύριο», μια πραγματικά εξαιρετική εκδήλωση που είχε ως σημείο αναφοράς την τεράστια προσφορά της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας και του Ελληνικού λαού, στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο, αλλά και την προσπάθεια «αποξήλωσής» της για να ξεπουληθεί ευκολότερα στους ιδιώτες. Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Αρθούρος Ζερβός Πρόεδρος και ΔΝΣ της ΔΕΗ Α.Ε., ο κ. Ιωάννης Γιαρέντης Πρόεδρος και ΔΝΣ του ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ο κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος ΔΝΣ ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ και εκ μέρους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ο πρόεδρός της Σταμάτης Ρέλιας.
Παραβρέθηκαν ακόμη οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Δ.Σ. της ΔΕΗ κ.κ. Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης και ΔΕΔΔΗΕ κ. Μασούρας Κώστας, Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς Σωματείων του Ομίλου της ΔΕΗ και πλήθος στελεχών και εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ. Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας με θέμα «Η 63χρονη διαδρομή της ΔΕΗ μέσα από το ιστορικό αρχείο της ΔΕΗ και τους ανθρώπους της», κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Γεώργιος Δαμάσκος, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινων Πόρων ΔΕΗ Α.Ε., ο κ. Δημήτρης Καρέλης, MAEd Διευθυντής Εκπαίδευσης ΔΕΗ Α.Ε., ο κ. Άθως Κραβαρίτης, μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ, τ. Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης ΔΕΗ Α.Ε. και η κ. Μαρία Μαυροειδή, ιστορικός, Τομέας Αρχείων ΔΑΝΠΟ ΔΕΗ/ Ιστορικό Αρχείο ΔΕΗ.
Στην δεύτερη ενότητα με τίτλο «Ο στρατηγικός ρόλος του Ομίλου ΔΕΗ: Το παρόν και το μέλλον», κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Γιάννης Ευσταθόπουλος (οικονομολόγος, ειδικός σε θέματα επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας), η κ. Φλώρα Παπαδέδε (οικονομολόγος, Αναπλ. Γραμματέας ΣΕΠ/ΔΕΗ) και ο κ. Γεώργιος Ρωμανιάς (οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος του ΣΕΠ/ΔΕΗ και στέλεχος της ΔΕΗ).
Η εκδήλωση έκλεισε με βραβεύσεις διατελεσάντων προέδρων και Γενικών Γραμματέων του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ/ΚΗΕ.
Θερμά συγχαρητήρια στη ΔΕΗ, αλλά κυρίως στον Πρόεδρο του ΣΕΠ/ΔΕΗ Γιάννη Μαρκουλή και τη Γενική Γραμματέα Ειρήνη Γιαννικάκη για την ιδέα αλλά και την άψογη διοργάνωση, καθώς και στην «ψυχή» του σωματείου κ. Πηγή Αλεξοπούλου.











































LamiaTimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: