DEH

DEH

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΡΜΑΚΗ


Με … δυο παπούτσια πάνινα και με τη σημαία που φέρει το logo του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ να τον συνοδεύει στις αθλητικές του διαδρομές, ο Μιχάλης Παρμάκης έστειλε για μια ακόμα φορά το μήνυμα ότι : «όταν θέλει κάποιος, μπορεί»....

Μεγάλος Νικητής του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δρόμου της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης ανέβασε ακόμα ψηλότερα τον πήχη, πραγματοποιώντας νέο ρεκόρ και «τρέχει ακάθεκτος» προς τον 31ο Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ευχή όλων ότι θα ανανεώσει το ραντεβού του με την επιτυχία.

Παράλληλα όμως ο Μιχάλης έχει ήδη καταφέρει (μαζί με τη δική του επιτυχία και τον δικό του αγώνα που δικαιώνεται σε κάθε του συμμετοχή) να αναδείξει και τον αγώνα που δίνει το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Έναν αγώνα που μπορεί να είναι διαφορετικός, έχει όμως την ίδια αξία, γιατί είναι αντίξοος και δίνεται κάτω από άνισες και ανατρεπτικές συνθήκες.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τον κορυφαίο συντοπίτη μας αθλητή και δεν μπορεί παρά να αισθάνεται δικαιωμένος σε μια ακόμα επιλογή που έκανε, να στηρίξει την προσπάθεια ενός ανθρώπου που σε τούτη τη συγκυρία –δυστυχώς- ενώ έχει τις ικανότητες, δεν έχει τη δυνατότητα (κυρίως σε υλικά μέσα) και εύχεται καλή επιτυχία για τον επόμενο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: