DEH

DEH

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Απ. Κωστόπουλος: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΚΑΛΙΝΤΖΗ

Συνάδελφοι δεν το συνηθίζω να απαντώ σε επιστολές.
Όταν όμως κάποιος προσπαθεί μέσω ανακριβειών να κρύψει την στάση του.
Όταν προσβάλει χωρίς ίχνος ντροπής.
Όταν αποκρύπτει τα σημαντικά.
Όταν παίζει με την νοημοσύνη μας.
Όταν βρίσκεται σε αποστολή , δεν σου αφήνει περιθώρια.
Συνάδελφε Σκαλίντζη πως μπορείς να αποκαλείς τραγωδία κάθε προσπάθεια για να αλλάξουν φαινόμενα που δεν ταιριάζουν στην λειτουργία ενός σωματείου. Μάλλον οι αξίες σου και οι αρχές σου συμβαδίζουν με τέτοια φαινόμενα.
Συνάδελφε Σκαλίντζη πως εννοείτε για σένα η δημοκρατική λειτουργία - η διαφάνεια -η ενότητα.
Σου θυμίζω
Σε συνεδρίαση του ψηφοδελτίου που συμμετείχες, σε συζήτηση - ανάλυση των εκλογικών διαδικασιών της ΕΤΕ-ΔΕΗ για τις ευθύνες μας απέναντι στους εργαζόμενους που μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας την πρώτη θέση, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων πρότεινε τον συνάδελφο ΜΑΝΙΑΤΗ για επικεφαλή του ψηφοδελτίου. Εσύ τιμώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες αποχώρησες.
Σου θυμίζω
Κάποιοι που εσύ χωρίς τσίπα τους αποκαλείς μαριονέτες, σε επιλογές του συναδέλφου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ όταν διαφωνούσαμε, την διαφωνία μας την εκφράζαμε και με την ψήφο μας. Στην ψηφοφορία για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης μπορείς να θυμηθείς ποιός ψήφισε εναντίον. Θύμισέ μου εσύ μια εκφρασμένη διαφωνία σου όλα αυτά τα χρόνια.
Αφού συνάδελφε Σκαλίντζη διαφωνούσες σε επιλογές του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ τι σε έκανε όλα αυτά τα χρόνια να τις στηρίζεις; Θα έχει ενδιαφέρον να μας απαντήσεις. Ελπίζω να το κάνεις.
Όσο για την τηλεφωνική κατ’ υποβολή διαγραφή σου - νοοτροπίες Τσαουσέσκου-Μαριονέτες - έλλειψη δημοκρατίας, το έγγραφο που επισυνάπτω απαντά ..... ελπίζω.
Για τους χαρακτηρισμούς σου μόνο μια λέξη ντροπή ....

Σου θυμίζω
Αναφέρεσαι στην ΠΑΣΚΕ. Ξεχνάς ότι στις εκλογές υπήρχε ψηφοδέλτιο με ονομασία ΠΑΣΚΕ. Τα αποτελέσματα των εκλογών τα ξέρεις φαντάζομαι. Προχώρα, είσαι σε καλό δρόμο.
Σε αυτά που κατηγορείς τον Φωτόπουλο (σύντροφο και φίλο μου) για τις θέσεις που κατέχει φαντάζομαι ξέρεις ότι εκλέχτηκε. Και στις εκλογές για εκπροσώπους των εργαζομένων (παρά την λυσσαλέα από πολλά κέντρα παράκεντρα) για μη εκλογή του, αλλά και στο συνέδριο της συνομοσπονδίας, σύνεδροι τον τίμησαν.
Μήπως συνάδελφε είσαι κατά των εκλογικών διαδικασιών και υπέρ των ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ; Έχεις μάλλον συνηθίσει και σου καλαρέσει ........
Για την ταμπακιέρα Σκαλίντζη της μη συγκρότησης σε σώμα του Δ/Σ της ΕΤΕ-ΔΕΗ κουβέντα. Μην ξεχάσω θα ήταν αγένεια μου να μη σου πω μπράβο. Πως τα κατάφερες ρε θηρίο και πήρε μόνο μία ψήφο η υποψηφιότητα σου για πρόεδρος; ΜΠΡΑΒΟ. ΑΞΙΟΣ ........

Υστερόγραφο.
·         Αν θέλεις έστω και τώρα να βοηθήσεις τους εργαζόμενους, σταμάτα να υπακούς άνωθεν εντολές και συνέβαλε να δοθεί λύση στην πραγματική τραγωδία της ΕΤΕ/ΔΕΗ που είναι η μη συγκρότηση σε σώμα αν και έχουν περάσει τρείς μήνες από τις εκλογές.
·         Τους φίλους - τους συνεργάτες μου δεν τους επιλέγω ανάλογα με ποιά θέση κατέχουν .... και τι ισχύ έχουν σε χρονικές περιόδους.

Απ. Κωστόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: