DEH

DEH

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ: ΑΙ ΣΤΟ…… Δ.Ν.Τ.

- Ο Μνημονιακός  Υπουργός ΥΠΕΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!! - Συνεχίζει την εντεταλμένη υπηρεσία που του αναθέσανε οι φίλοι του!!!!!
- Με πολύ βιασύνη και τρομερό άγχος για να μην αποτύχει!!!!!
Συναδέλφοισες – οι:
O Υπουργός ΥΠΕΚΑ   ευελπιστεί έως τα μέσα Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρώσει το
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
Αφού…έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία  και την οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στο ….στόμα  του Δ.Ν.Τ, τώρα με περίσσιο  θράσος. έρχεται να βάλει  βόμβα στα θεμέλια της Δημόσιας Επιχείρησης του Ελληνικού Λαού, την ΔΕΗ
Μέσα  σε  κλειστά   δωμάτια,  σκοτεινά   μυαλά,  απεργάζονται    γκεμπελίστικες  μεθόδους  για  το πώς θα ΞΕ-ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ την επιχείρηση, παραχωρώντας τις λιγνιτικές μονάδες στους φίλους του ιδιώτες οδηγώντας τον κόσμο της εργασίας σε απολύσεις, φτώχεια,  ανέχεια  και  εξαθλίωση, για να μπορούν  άφοβα και χωρίς καμία αντίδραση να τον  εξουσιάζουν.
Υλοποιώντας την Χριστουγεννιάτικη  δέσμευσή του, ο υπουργός ΥΠΕΚΑ και  Αξιοποιώντας  τους  συμμάχους  του   Μεγαλοδημοσιογράφους και καναλάρχες, μέσω της  γνωστής μεθόδου ότι  « ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ »,  στα μέσα Φεβρουαρίου ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο πουλώντας τις δύο μονάδες του ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
Απροκάλυπτα  και δίχως  ντροπή, ο υπουργός ΥΠΕΚΑ, με πρόσχημα την αναπροσαρμογή της μισθολογικής κλίμακας και την υποτιθέμενη αναδιοργάνωση της ΔΕΗ, ζήτησε από την διοίκηση της επιχείρησης να υπάρξει πλήρη καταγραφή του προσωπικού, Ανά επιχειρησιακή μονάδα, Ανά  κατηγορία και  ειδικότητα, λες και δεν το γνωρίζει.
Γίνετε μία προσπάθεια μέσα από αλχημείες να εμφανίσει  ότι, η  επιχείρηση έχει πλεονάζον προσωπικό σε συναδέλφους διοικητικούς,  Αφήνοντας  ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο των Απολύσεων, ενώ για τις σοβαρότατες  ελλείψεις   που υπάρχουν στους τεχνικούς  και είναι απόλυτα ενημερωμένη και η διοίκηση της ΔΕΗ   αλλά και ο υπουργός ΥΠΕΚΑ,  ποιούν την ΝΗΣΑ
Αντιθέτως  με πρωτοφανή παρέμβασή του στην  ΔΕΗ  υπέρ του μοναδικού ενδιαφερόμενου αγοραστή  σε στ……….διαγωνισμό ΞΕ-πουλά έκταση 16 στρεμμάτων περιουσία της ΔΕΗ  στο Αργοστόλι  για ένα κομμάτι ψωμί.
Γνωρίζουμε πολύ καλά κ. υπουργέ ότι, όλες αυτές οι εντολές σας προς την διοίκηση,  δεν  έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον σας για την ΔΕΗ, την ανάπτυξη της και τους εργαζόμενους, αλλά για το πώς θα απαξιωθεί αυτή η επιχείρηση για  να οδηγηθεί  στα χέρια των ιδιωτών
Ποιος όμως θα ενδιαφερθεί για το έγκλημα που γίνετε για  την Ελλάδα και τη περιοχή,  όταν πρωτοκλασάτοι υπουργοί άκουσον – άκουσον παραδέχονται ότι ψήφισαν το μνημόνιο χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενό του, ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, πρόσφατα δήλωσε ότι, ο πυρήνας της φιλοσοφίας του Μνημονίου είναι ένα ΠΟΛΙΤΙΚΑ   ΜΟΙΡΑΙΟ  ΛΑΘΟΣ.
Κ. Παπακωσταντίνου, οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ αλλά  και όλοι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σας περιμένουμε στην περιοχή μας και…… ελπίζουμε ότι, αυτή την φορά  να μην  βρεθεί κανείς να σας….προστατεύσει.

Ρε  Κύριε Υπουργέ :   Αι στο ……..Δ.Ν.Τ.

                                                                                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                          ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: