DEH

DEH

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αγωνιστική Συνεργασία:Ο αγώνας συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση της ταξικής πάλης

ΓΙΑ ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, Κ΄ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Συνάδελφοι –ες
Έγιναν οι εκλογές στο «ΣΠΑΡΤΑΚΟ» 10-11-12 Γενάρη σε συνθήκες επίθεσης της άρχουσας τάξης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Τρόικα, και της Ελληνικής Κυβέρνηση του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που συμμετέχουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ενάντια στους εργαζόμενους και σε όλα τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν τη σύνθεση του Δ.Σ. με 13 εκλεγμένους από το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΣΚ-ΔΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. 9 Από την ΔΑΚΕ. 5 Από το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. 4 Από την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η Αγωνιστική Συνεργασία είναι η μόνη παράταξη που ενισχύθηκε πραγματική σε ψήφους και ποσοστά. Το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι των εργαζομένων βρίσκεται εγκλωβισμένο σε αυτές τις παρατάξεις, δυσκολεύει την κατάσταση για την υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» και τα κόμματα που την στηρίζουν είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν την πολιτική συρρίκνωση της Επιχείρησης με κλείσιμο και πούλημα μονάδων, με ακόμα χειρότερες εργασιακές σχέσης στους χώρους δουλειάς με μείωση παρά πέρα μισθών, με εφεδρείες και απολύσεις.

Συνάδελφοι –ες
Η Αγωνιστική Συνεργασία και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ, με την δύναμη που τους έδωσαν οι εργαζόμενοι, με μεγαλύτερη εμπειρία θα εντείνουν των αγώνα, θα συνεχίσουν με αποφασιστικότητα την αποκάλυψη των σχεδίων του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων. Την αποκάλυψη των συμβιβασμένων ηγεσιών ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ, ΔΑΚΕ, ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο συνδικαλιστικό κίνημα που ουσιαστικά βάζουν, πλάτη για να περάσουν οι αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. της ΤΡΟΙΚΑ.
Θα πρωτοστατήσουν στην οργάνωση κοινών αγώνων όλων των εργαζομένων στη ΔΕΗ: ΜΟΝΙΜΩΝ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις Εργολαβίες για την υπεράσπιση Εργασιακών και Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων, για την Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας, για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των εξορυγμένων εκτάσεων των Ορυχείων.

Η αποτελεσματικότητα του αγώνα απαιτεί το απεγκλωβισμό των εργαζομένων από τις συμβιβασμένες ηγεσίες ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ, ΔΑΚΕ να γυρίσουν την πλάτη στις πολιτικές, των Κυβερνήσεων του δικομματισμού και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, για ανατροπή και σύγκρουση, με τις πολιτικές του κεφαλαίου και αποδέσμευση από την Ε.Ε.. Μεγαλύτερη ένταση και μαζικότητα να αναπτύξουμε την Ταξική Πάλη. Κάθε αναβολή κάθε δισταγμός θα χειροτερεύει την θέση της Εργατικής Τάξης και των παιδιών μας.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: