DEH

DEH

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ακούω, φρίττω και σχολιάζω φωναχτά. ο "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ παπακ" ανεπιθύμητος από τον Σπάρτακο

Παρακολουθώ λοιπόν την συνέντευξη τύπου του Σπάρτακου ακούω και ξανακούω και σκέπτομαι «παίρνουν κάτι;;» και τα΄λεν  όλα αυτά ή  λόγο των εκλογών το κάνουν.
Ακούω, φρίττω και σχολιάζω φωναχτά, σε σημείο που οι συνάδελφοι μου να με κοιτάν περίεργα και να σκέφτονται, πάει αυτός τρελάθηκε με τα επακόλουθα των μειώσεων.
Ανεπιθύμητος ο Γ. Παπακων/νου  από τον Σπάρτακο
"θα συμμετάσχει τελικά ο Υπουργός Περ. Εν. Κλ. Αλ. κος Γ. Παπακωνσταντίνου στην Ημερίδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ μετά και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον Πρόεδρο του σωματείου και τον νεοκλεγή Γραμματέα (ΔΑΚΕ), ότι θα τον προστατεύσουν και δεν θα αφήσουν τους γνωστούς, άγνωστους να δημιουργήσουν το παραμικρό ενάντια του, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος
Γ. Αδαμίδης ο υπουργός δεν έρχεται σε μια κομματική ή πολιτική εκδήλωση και άρα είναι επιβεβλημένο από τα στελέχη και τα μέλη του σωματείου να προστατευθεί ο υπουργός. http://www.eordaia.org/index.php/component/content/article/297-18/4221-2011-07-18-14-01-16

Θα προσπαθήσουν και θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα των εργαζομένων
Διαφύλαξαν τους μισθούς χαρίζοντας στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ δώρα, επιδόματα αδείας, πλαφόν, μεταβλητά υπερεργασίας,  αμαχητί, με αρχές και άξιες. Με τον ίδιο τρόπο θα διαφυλάξουν και το μειωμένο. http://www.kozan.gr/news.php?extend.16382
Αν δεν εφαρμόζονταν οι μεγάλες μειώσεις, η ΔΕΗ δεν θα είχε να πληρώσει το επόμενο διάστημα έχει πει ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. http://www.kozan.gr/news.php?extend.16577  http://www.kozan.gr/news.php?extend.16571
Με τον Γραμματέα  (κ. Μάστορα  Αθανασίου του Φιλίππου όπως κατά καιρούς συστήνεται για να τον μάθουν)  ΄΄ αρχών και αξιών’’ της ΔΑΚΕ να το επικροτεί αφού δεν αντέδρασε.
Και των συνεργαζόμενο ομοσταυλο ψηφοδελτιακά, αλλά σκληρά Τσιπρικά αντιπολιτευόμενο πολιτικά Ταμία να συμφωνεί.   

Απολογισμός για την δράση του σωματείου το 2011
Έβγαλαν τα GPS από τα Terex στα σκληρά με τυμπανοκρουσίες και τηλεοπτικές κάμερες και τα έβαλαν από την πίσω πόρτα
Καναν  κατάληψη  στο υπουργείο για τα φάρμακα γνωρίζοντας ότι το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ το μεσημέρι θα έπαιρνε απόφαση να διαθέσει κονδύλιο για πληρωθούν τα φαρμακεία καθώς και οι δυο εκπρόσωποι σ΄αυτο ήταν από τον Σπάρτακο
Κατέλαβαν το ένα ρεύμα απο Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη τα διόδια Πολυμυλου σε συμφωνία με την αστυνομία για τους δείξει το ΣΚΑΙ .
Έσπασαν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στο κέντρο έκδοσης  λογαριασμών για το κοινωνικά άδικο χαράτσι
Αύξησαν την συνδρομή τους την ώρα που συμφωνούσαν στις περικοπές γιατί η επιχείρηση αν δεν τις εφάρμοζε δεν θα είχε να πληρώσει. 
Περιδιάβαιναν τον ΑΗΣ  Αμυνταίου και έλεγαν στους εργαζόμενους ότι αποφασίστηκε η πώληση του σταθμού και πως θα έπρεπε να δουν τι θα κάνουν, απειλούσαν παράλληλα ότι θα γίνει της κερατέας αν τολμήσει η κυβέρνηση να σκαφθεί ότι θα πουλήσει τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.
Έβγαζαν παρέα με την Μπιρμπίλη φωτογραφίες στο κλείσιμο της μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, παπαγαλίζοντας της δεσμεύσεις της πω η νέα μονάδα θα γίνει από την ΔΕΗ, με τις χρηματοδοτήσεις να έχουν εξασφαλιστεί και στο τέλος διέβλεπαν υπεύθυνα κίνδυνο χρηματοδότησης άρα και κίνδυνο κατασκευής και με τις αρχές και τις άξιες που τους διέπουν στις παρατάξεις τους την παραχωρούσαν στον ιδιώτη ώστε να μην χαθεί η επένδυση.
Κατηγορούσαν το φωτοβολταικο στην Κοζάνη για καθρεφτάκια προς του ιθαγενείς και στο τέλος ανακοίνωναν και θέσεις εργασίας από το εργοστάσιο  κατασκευής των πάνελ στην περιοχή http://www.youtube.com/watch?v=gXH_V98GP9Y χειροκροτόντας και σφίγγοντας το χέρι του Γ. Παπανδρέου στην αίθουσα τέχνης στην Κοζάνη.
Τελειώνοντας τον παραλογισμό μου; Αναφώνησα.  Έτσι σας θέλω λεβέντες μου, τόση πολύ  υπεύθυνη δράση, με τέτοιες αρχές και άξιες χαλάλι σας.
Όχι έναν από δέκα σταυρούς στις εκλογές  να σας βάλουν οι εργαζόμενοι σαν αυτούς που τους βάλατε εσείς.  ΠΕΤΡΙΝΟ  
 
Ερώτηση: Αληθεύει ότι μετά από συμφωνία σας με την Δ/νση του ΛΚΔΜ, δεν έγινε η μετακίνηση προσωπικού από το Ορυχείο Αμυνταίου πρός τα άλλα ορυχεία και την επομένη των εκλογών θα μετακινηθούν;
Τα ονόματα οι επιστάτες του Αμυνταίου τα έχουν δώσει. Αυτό το λέω εγώ με σιγουριά.

΄΄Ο διωχθείς των απεργιών΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: