DEH

DEH

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χαμός !! ΠΑΣΚΕ Μπαρουτοκαπνισμένων ενεργειακού κέντρου, εναντίων ΠΑΣΚΕ Υγρασίας Χαλκοκονδύλη. Στην κόντρα οι Μπαρουτοκαπνισμένοι ΑΣΣΟ στο μανίκι έχουν και τον πρώην Μπαρουτοκαπνισμένο Δήμαρχο – βουλευτή και νυν υφυπουργό που γνωρίζει όλους τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ προσωπικά. Αλλά και τον Γιώργο (ο λόγος του συμβόλαιο) Παπακων/νου.

To «άδειασμα» του προέδρου του Σπάρτακου Γιώργου Αδαμίδη
στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο.
Ραντεβού στα σπίτια όσων πολιτών δεν θα πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και εκδοθεί γι' αυτούς εντολή διακοπής του ρεύματος δίνει τώρα η ΓΕΝΟΠ μετά το άδοξο τέλος της κατάληψης των εκδοτηρίων της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς. Μιας κατάληψης που διήρκεσε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο και η λήξη της αποδίδεται τόσο στο τελεσίγραφο της διοίκησης ότι θα καταθέσει προσφυγή στον εισαγγελέα, καθώς και στις εσωτερικές έριδες των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και στην κόντρα που έχουν οι εργαζόμενοι του Βορείου Συστήματος με αυτούς του Νοτίου.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις νωρίς χθες το πρωί του Γ. Αδαμίδη, επικεφαλής του ισχυρού σωματείου Σπάρτακος που εκπροσωπεί τους εργαζομένους σε ορυχεία και σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη - Πτολεμαΐδα), ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από τους συναδέλφους του, λέγοντας ότι διαφωνεί με την κατάληψη. «Ζητώ από τους συναδέλφους μου να σταματήσουν την κατάληψη, η οποία έχει συμβολικό χαρακτήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, οι προσπάθειες του επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ Νίκου Φωτόπουλου να κινητοποιήσει περισσότερους εργαζόμενους δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΔΕΗ είχε ανακοινώσει ότι εφόσον συνεχιζόταν η κατάληψη θα απευθυνόταν σε ιδιωτικές εταιρείες για να τυπώσουν και να αποστείλουν εκείνες τους λογαριασμούς. Μετά πάντως τη λήξη της κατάληψης, 20 περίπου συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ εισήλθαν στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΗ Α. Ζερβού «σε ένδειξη διαμαρτυρίας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο, «για την απόφαση της εταιρείας να αναθέσει σε ιδιώτες την έκδοση των λογαριασμών».
Σε κάθε περίπτωση, μπορεί η κατάληψη να τελείωσε, αλλά η διοίκηση της ΔΕΗ ανησυχεί μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο από τη Δευτέρα. Αν και οι μονάδες στο κτίριο της Πειραιώς είναι έτοιμες να πάρουν μπροστά ώστε να αρχίσει η έκδοση των φουσκωμένων με το ειδικό τέλος λογαριασμών, οι εναλλακτικές λύσεις για εκτύπωση σε ιδιώτες παραμένουν ανοικτές. «Η ΔΕΗ θα εφαρμόσει τους νόμους που η Βουλή έχει ψηφίσει, ακόμα και εάν ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν την ανευθυνότητα να προτρέπουν μια δημόσια επιχείρηση να τους παραβιάσει», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Παπακωσταντίνου σχολιάζοντας τη στήριξη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.
-----------------------------------------------------------------------------
«Ο κ. Φωτόπουλος δεν εκφράζει κανέναν πέρα από τον εαυτό του και μια δυναμική μειοψηφία ». Aυτό ανέφερε στη σημερινή πρωινή εκπομπή του MEGA, αναφερόμενος στις δράσεις διαμαρτυρίας του προέδρου της ΓΕΝΟΠ και των μελών της, σε σχέση με το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

--------------------------------------------------------------------

Τους έπιασε στο στόμα του κι ο ΕΥΘΥΒΟΛΟΣ του kozan.gr
Το μυστήριο με τις υπερφυσικές δυνάμεις του Πάριʼμ συνεχίζεται. Με χθεσινή του δήλωση στο ΜEGAλο κανάλι, επανέλαβε ότι γνωρίζει με το μικρό τους όνομα 35.000 ασφαλισμένους στη ΔΕΗ και πως κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρεται γιʼ αυτά που κάνει ο κ. Φωτόπουλος σχετικά με το «χαράτσι». Η ικανότητα (λαϊκιστί: μαγκιά) του «Βούδα» της Αυτοδιοίκησης να διαβάζει τη σκέψη των υπολοίπων, έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι υπηρεσίες του προσφέρονται αφιλοκερδώς για το συμφέρον της πατρίδας.

Τζάμπα «μάγος» δηλαδή …κατά το τζάμπα μάγκας!


Δεν είναι όμως μόνο ο πολιτικός κόσμος που στρέφεται εναντίον του «Κυναίγειρου» Νίκου Φωτόπουλου. Είναι και μερικά πρωτοκλασάτα «συντρόφια» του, που λατρεύουν την κινηματογραφική ταινία: «Ιζνογκούντ, Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη».
Ο «Κυναίγειρος» γνωρίζει πως αν οι συνδικαλιστικές τους δράσεις περιοριστούν αποκλειστικά στα του οίκου τους, τότε το «παιχνίδι» γιʼ αυτούς είναι χαμένο. Κανένας - εκτός ΔΕΗ - δεν πρόκειται να υποστηρίξει ή να συνδράμει σε κινητοποιήσεις, που δεν σχετίζονται με τα δικά του «στενά» συμφέροντα.

Aνεξαρτήτως αν η εμμονή του είναι υστερόβουλη, στην παρούσα φάση εξυπηρετεί και διεγείρει θετικά το λαϊκό αίσθημα. Διότι η εντολή διακοπής ρεύματος για όσους δεν πληρώσουν το «χαράτσι» στα ακίνητα, είναι άκρως πιο αντιδημοκρατική και άδικη από την παράνομη κατάληψη ενός κτιρίου.
 Τα παραπάνω καθώς και πιπεράτα σχόλια μπορείτε να τα βρείτε στο kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: