DEH

DEH

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ - ΕΦΥΓΕ............. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ;

Αληθεύει ότι ο Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης υπέβαλε την παραίτηση του ως μισθωτός της ΔΕΗ Α.Ε, σύμφωνα με τον ΚΚΠ/ΔΕΗ;
Αληθεύει ότι παράλληλα ζητά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ζερβό την παραμονή του ως Γενικός Διευθυντής;
 
Αληθεύει ότι ο κ. Ζερβός απεδέχθη μόνο την παραίτηση του εν λόγω μισθωτού, σύμφωνα με τον ΚΚΠ/ΔΕΗ;
Εάν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ΝΑΙ τότε οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Ζερβό τα εξής:
• Η προκήρυξη για την πλήρωση της εν λόγω θέσης, δηλαδή του Γενικού Διευθυντή, απευθυνόταν μόνο στο εσωτερικό της Επιχείρησης και στο τακτικό προσωπικό αυτής,
 
• Αποτελεί παγκόσμιο γεγονός και αντιδεοντολογικά απαράδεχτο να παραιτείται ο μισθωτός για λόγους συνταξιοδότησης και παράλληλα να παραμένει για την άσκηση των καθηκόντων του ως υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος.
• Την ίδια στιγμή που σε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους της χώρας μας κόβεται η σύνταξη και οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ δεν έχουν φαρμακευτική περίθαλψη, ο κ Τριανταφύλλης με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων προσπαθεί να κρατήσει το πενταετές χρυσό συμβόλαιο του, παρόλο που 3.000 συνταξιούχοι της ΔΕΗ περιμένουν το εφάπαξ βοήθημα τους πάνω από δύο (2) χρόνια.
 
Ελπίζουμε μετά τα παραπάνω ο κ Ζερβός να μη δεχθεί την παραμονή του κ. Τριανταφύλλη ως Γενικού Διευθυντή γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρόκειται για προκλητική σκανδαλώδη και ειδική μεταχείριση ενός στελέχους που η μόνη του συμβολή ως Γενικού Διευθυντή, είναι η αλλαγή του ωραρίου των μισθωτών η οποία προκάλεσε πολλά δεινά στο προσωπικό και στους καταναλωτές.
Η ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ τιμώντας διαχρονικά το χώρο και τους συναδέλφους της ΔΕΗ εύχεται ολόψυχα καλή σύνταξη στον κ. Τριανταφύλλη.
Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: