DEH

DEH

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΩΣ ΄΄ΤΣΑΡΟΣ΄΄ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

Στον ρυθμό της κωλοτούμπας και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το μεγαλύτερο και ισχυρότερο σωματείο του λεκανοπεδίου Δ.Μ. (ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΙΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ)

Πριν 10 μήνες διοργανώναν συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες, κατηγορώντας τον τότε υπουργό οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνουτον ως άμεσο υπεύθυνο για:
- Τις περικοπές των μισθών
- Η κατάργηση των δώρων Πάσχα, Χριστουγέννων και αδείας
- Οι παρακρατήσεις των δεδουλευμένων (πλαφόν)
- Οι πολιτικές απέναντι στη ΔΕΗ (ο κ. Παπακωνσταντίνου ενθάρρυνε ( εάν, όχι, δημιούργησε) το σενάριο της πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων των Ορυχείων και των Υδροηλεκτρικών, για να μας οδηγήσουν τελικά στην πώληση ισχύος στους αεριτζήδες εμπόρους ιδιώτες ψευτοεπενδυτές. Το παραπάνω σενάριο, θα είναι και το κύκνειο άσμα για την περιοχή μας. Κάνουμε τα πάντα για να το ανατρέψουμε)
- Η απαγόρευση νέων προσλήψεων
- Η εκρηκτική ανεργία στην περιοχή
- Οι αλόγιστες αυξήσεις σε βασικά αγαθά
- Οι αλυσιδωτές οικονομικές επιβαρύνσεις στην καθημερινότητα των πολιτών.
τον θεωρούσαν ΄΄persona non grata΄΄ (θυμόμαστε όλοι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τότε την Μανδραβελιάδα, την Σπαρτακιάδα και τον Κερκ Ντάγκλας), ακυρώνοντας στην κυριολεξία επίσκεψη για ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στην Κοζάνη. 

Σήμερα ως υπουργό Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (πολιτικό Προϊστάμενο δηλ), έχοντας την ευθύνη διαχείρισης τα της ΔΕΗ, με πρώτιστο μέλημα την μετοχοποίηση, την παραχώρηση του Μάνατζμεντ και την πώληση των λιγνιτικών μονάδων τον καλούν ως ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΟ΄΄ να παραστεί σε ημερίδα που θα διοργανώσουν να τους μιλήσει για την «παραχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης λιγνίτη σε ιδιώτες – οι εξελίξεις στη ΔΕΗ Α.Ε. μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου»
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ δηλ.

Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν ας διαβάσουμε το παρελθόν και ίσως προβλέψουμε το μέλλον.

Ο Παπακωνσταντίνου persona non grata στην Κοζάνη

Πολιτική Ομιλία Υπουργού Οικονομικών στην Κοζάνη-Διαμαρτυρία Σπάρτακου -Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
Την Κοζάνη θα επισκεφτεί την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010 ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Στις 7:30 το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία με θέμα «Η Ελλάδα αλλάζει». Την ευθύνη διοργάνωσης της πολιτικής εκδήλωσης, έχει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, η οποία καλεί όλους τους πολίτες καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να παρακολουθήσουν την ομιλία του Υπουργού.
Εν τω, μεταξύ, συλλαλητήριο την ώρα της ομιλίας του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την Κυριακή στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα, διοργανώνει το σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Σπάρτακος», διότι όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, «με τις έως τώρα επιλογές του ο Υπουργός Οικονομικών, φαίνεται ότι επέδειξε και επιδεικνύει μία ιδιαίτερη εμπάθεια ενάντια στη ΔΕΗ, στους εργαζόμενους της Επιχείρησης και στην περιοχή».
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Περικλής Καραφυλλίδης

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ  

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ FLASH ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ βιντεο

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ 

Το σόι και η ταμπακιέρα Aπάντηση Πάσχου Μανδραβέλη στον "Σπάρτακο"

O Σπάρτακος ρίχνει την αυλαία - Η αποτυχημένη παράσταση Μανδραβέλη, έλαβε τέλος

ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ, ΜΕΡΟΣ Β΄

Ματαίωση της επίσκεψης-Πανηγυρισμοί από «Σπάρτακο»! - Η ανακοίνωση του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» «ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ - ανακοίνωση της «ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» «Χαιρετίσματα στην εξουσία κ. Παπακωνσταντίνου. Για όσο θα την έχετε ακόμα. 

ο Σπάρτακο και ο…Κέρκ Ντάγκλας!

Τότε τον Κλωτσούσαν και Σήμερα τον γλύφουν γιατί άραγε??
Για να ΄΄ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ΄΄ή να συνδιαχειριστούν το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των εργαζόμενων?

Δεν υπάρχουν σχόλια: