DEH

DEH

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε. « Η ΕΝΩΣΗ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 και ώρα 11:00 το Προεδρείο του Σωματείου « ΕΝΩΣΗ », με τα μέλη της Κ.Δ. και το προεδρείο του ΤΟΤ του Νοτίου Πεδίου, συναντήθηκε με το διευθυντή του Ορυχείου κ. Ιωακείμ Ιωάννη και τον προϊστάμενο του ηλεκτρολογικού τμήματος κ. Παπατέρπο Στέργιο.

Το θέμα της συζήτησης ήταν το πρόσφατο εργατικό ατύχημα που έγινε και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την μεταφορά του συναδέλφου από το Ορυχείο στο Νοσοκομείο.

Μετά από διεξοδική συζήτηση συμφωνήθηκαν ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν τα έξης:

1) Εκπαίδευση των οδηγών του ασθενοφόρου σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον υπεύθυνο τομέα ασφάλειας αλλά και από το ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών .

2) Όλοι οι οδηγοί της βάρδιας θα εναλλάσσονται αν ανά μήνα τη θέση του οδηγού του ασθενοφόρου ούτος ώστε να είναι όλοι εκπαιδευμένοι όταν και όποτε χρειαστεί.

3) Όλοι οι οδηγοί να γνωρίζουν πολύ καλά όλους τους χώρους και τα μηχανήματα του Ορυχείου για την καλύτερη, γρηγορότερη και την ασφαλέστερη πρόσβαση τους.

Το Σωματείο Ένωση πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά και αν διαπιστώσει ότι δεν τηρηθούνε τα συμφωνηθέντα, θα προβεί σε όποιας μορφής κινητοποίησης αυτό κρίνει.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: