DEH

DEH

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παραχώρησαν το συνεργείο κάδων πεδίλων στο ΣΕΤΥ ;

Πληροφορίες τις οποίες δεν μπορέσαμε ακόμα να διασταυρώσουμε μιλάν για παραχώρηση του συνεγείου κάδων πεδίλων σε συνεργάτη τους εργολάβο.
Εργαζόμενοι του εργολάβου δούλευαν στο συνεργείο πυρετοδός όλοι μέρα με βοηθούς τους εργαζόμενους συνεδέλφους επισκευάζωντας πέδιλα και κάδους.
Πιστέυουμε ότι το μεγαλο ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και εργαζόμενος στο χώρο να έχει κάτι να πει επ ΄αυτού εκτός και αν η καλοκαιρινή ραστώνη είναι καλύτερη...;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνω καθώς το ζητήσατε μέσα από την ανάρτηση σας ότι το συνεργείο κάδων πέδιλων όπως και η ΔΕΗ. Δεν παραχωρείτε δεν πωλείται και δεν πουλιόμαστε.
Τα συνδικαλιστικά στελέχη του συνεργείου και του ΣΕΤΥ, επενέβηκαν άμεσα ενημερώθηκαν για το πρόβλημα σε εργολαβία πεδίλων η οποία ως όφειλε ο εργολάβος έπρεπε να αποκαταστήσει. Οι εργαζόμενοι του τμήματος πεδίλων κατεύθυναν τους εργαζόμενους του εργολάβου ώστε να αποκαταστήσουν την «τεχνική ατέλεια» άμεσα καθώς τα πέδιλα έπρεπε το ταχύτερο δυνατό να σταλούν στο ορυχείο, ώστε να μην σταματήσουν τα μηχανήματα. Ο δε υποφαινόμενος και μεγαλο ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή ως όφειλε. Πραγματοποιούσε δε τις διακοπές μαζί με την οικογένεια του όπως όλοι (σας)δικαιούνται.
Για άλλη μια φορά θα ταπεινά θα σας επισημάνω ότι συνεχίζετε το παιχνίδι αυτόν οι οποίοι θα ήθελαν τις μονάδες, τα ορυχεία, τα υδροηλεκτρικά.
Ανάρτηση ‘’Οι ισχυροί της Ενέργειας ‘’ και ΄΄Σφαγή στην ΔΑΚΕ –ΔΕΗ και καταγγελίες για ύποπτες ενέργειες ΄΄
ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ο ένας εκ των ισχυρών
Άποψη ανθρώπου του ΜΠΟΜΠΟΛΑ το δεύτερο. Επικαλούμενος κείμενο καταγγελίας το όποιο, δεν παραθέτει, δεν είδαμε σε χώρους εργασίας, ούτε βρήκαμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ εμφανίζει ότι υπάρχει πρόβλημα στην παράταξη που θα ασκήσει σθεναρή αντιπολίτευση καθώς ιδεολογικά ανήκει στην ΝΔ ώστε να ακυρώσει τις όποιες κυβερνητικές πολιτικές και θέσεις της ΤΡΟΙΚΑΣ για την ακεραιότητα της ΔΕΗ.

Εκτίμηση ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ
Μέλος ΔΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ