DEH

DEH

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Σαν σήμερα…άλλες εποχές!!! ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Πτολεμαΐδα 1/6/2010

Ως ΄΄μέρα μνήμης΄΄ θα θυμόμαστε την 30η Ιούνη, την 22η Δεκέμβρη & την Μ. Τετάρτη .
Ως ημέρες που οι εργαζόμενοι με τα επιδόματα Αδείας, Χριστουγέννων και Πάσχα, κάλυπταν τις έξτρα οικογενειακές τους ανάγκες ρουχισμού – διακοπών- δανείων –κ.α.
Χθες 30 Ιουνίου του 2010 μετά από πολλές δεκαετίες, όσοι πήγαμε στις τράπεζες νοιώσαμε την πικρή αλήθεια.
Ναι, τελικά ήταν αλήθεια!!!
Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τελικά πεθαίνει.
Παροχές που μέχρι και η Δικτατορία σεβάστηκε, αφαιρέθηκαν ΣοσιαΛΗΣΤ(ρ)ΙΚΑ από την

κυβέρνηση του Γ.Α.Παπανδρέου, η οποία είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό «χρυσά κουτάλια και λαγούς με πετραχήλια» .
Σαν σήμερα…άλλες εποχές!!! Σαν τρέιλερ της τηλεόρασης και των ραδιοφώνων για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι. Θα λέμε κάθε Χριστούγεννα – Πάσχα και τέλη Ιουνίου.
Για τον Γιωργάκη σύντροφε του ΠΑΣΟΚ. Τελικά λεφτά υπήρχαν, είχε δίκιο. Τα δικά μας. Τα δικά μας επιδόματα και δώρα.
Ο Καραμανλής δεν το είχε καταλάβει και σπαταλούσε τα λεφτά του κράτους δίνοντας αυξήσεις πάνω από 30% μέσα σε 4 χρόνια και δίνοντας πίσω στους συνταξιούχους, όλα τα λεφτά που είχαν κρατηθεί από την κυβέρνηση Σημίτη για το ΛΑΦΚΑ.
«Ο ανεύθυνος έδινε λεφτά στον ΛΑΟ ο οποίος τελικά κατά τον Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και τα άλλα παιδιά δεν τα έχει ανάγκη»
Ποιος το περίμενε πως η γενιά των σοσιαλιστών θα δημιουργούσε συνθήκες «νέας οικονομικής δικατορίας».
Ποιος το περίμενε πως αυτοί που κατηγορούσαν τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. για άκρατο νεοφιλελευθερισμό και αντιλαϊκές πολιτικές, σήμερα θα εφάρμοζαν τέτοια μέτρα για την «σωτηρία» της πατρίδας.
Ποιας πατρίδας σύντροφοι. Η πατρίδα αυτή είναι μόνο των Τραπεζών και των επιχειρηματιών;
Έτσι όπως την καταντήσατε θα κάνετε τον λαό και ειδικά την νεολαία να αποδημήσουν σε κείνες τις χώρες που ως τώρα είχατε τις ΄΄OF SORE΄΄ εταιρίες σας. Θα γίνει ο λαός και η νεολαία ΄΄OF SORE΄΄ και θα σας αφήσει να χαίρεστε την Ελλάδα μαζί με τα ντόπια και ξένα αφεντικά σας.

Συγχαρητήρια!!!
Και κάτι δικό μας.
Τελικά το Υδρύλι δεν δουλεύει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει εκεί στη χώρα του ΤΑΥΤΕΚΩ είναι το ποιος θα χτίσει το ντουβάρι, πόσο θα κοστίσει και τι διάφορο θα βγει.
Ας το αφήσουν ανοιχτό κάμπινγκ να πάνε οι συνάδελφοι και οι γυναίκες τους που κρεμάστηκαν στα γκισέ και τα μηχανήματα των τραπεζών αλλά τελικά επίδομα αδείας δεν πήραν.
Άκου εκεί 600.000 χιλ. ευρώ για ένα ντουβάρι.
Τελικά στο ΤΑΥΤΕΚΩ όλα είναι πολύ ακριβά Ντουβάρια, Φάρμακα, κλινικές και αποζημιώσεις εκτός έδρας. Που να μείνουν λεφτά να πληρωθούν οι ασφαλισμένοι για τις δαπάνες που έκαναν για την υγεία τους και για να προσληφθούν γιατροί.
Θα επανέλθουμε.


ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: