DEH

DEH

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Νόμιμες και ηθικές αναισχυντίες «Βουλγαράκειο» δόγμα 2

Συνεχίζετε η τάση συνδικαλιστικοί παράγοντες της περιοχής να ασπάζονται το «Βουλγαράκειο» δόγμα περί νομιμότητας και ηθικής και να εκμεταλλεύονται την θέση τους και την εμπιστοσύνη (ψήφο) των εργαζόμενων εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ο πρώτος μέλος του Δ.Σ. του Σπάρτακου και της ΓΕΝΟΠ πήγε ταξίδι αναψυχής όλα πληρωμένα, μετά συζύγου στην Γερμανία εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και ψήφισης ασφαλιστικού. Βέβαια το χρέος του να ενημερώσει τους συναδέλφους του στον ΑΗΣ Αγ.

Δημητρίου για τις εξελίξεις και την συμμετοχή τους στην Απεργία το έκανε. Δεν είμαστε βέβαιοι αν οι συνάδελφοι που θα περιοριστούν σε διακοπές Σαββατοκύριακου του ευχήθηκαν καλό ταξίδι και καλά να περάσει. Το σίγουρο είναι ότι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ΄΄ εργασιών του ΄΄ με τους Γερμανούς εργαζόμενους, ίσως και τα στελέχη της κυβέρνησης της κ. Μέρκελ όπου θα απαιτήσει να πάρει πίσω το επαχθές μνημόνιο και ίσως και το χρυσό που έκλεψαν στην κατοχή.

Ο δεύτερος μέλος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και του Εργ. Κεν. Κοζάνης ΄΄ easy raider΄΄ HARLEAS θαμώνας του ΄΄Βο΄΄ κι αυτός του Αγ. Δημητρίου απειλούσε στην κατάληψη του ΤΑΥΤΕΚΩ τον πρόεδρο ότι θα πάνε τα παιδιά τους (των εργαζόμενων) στο γραφείο του για κατασκήνωση, αφού δεν θα λειτουργήσει το ΥΔΡΥΛΙ (βλ. βίντεο Σαιτ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ). Και το δικό του το παιδί το είχε σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ στην ΚΥΠΡΟ μέσω του ΤΑΥΤΕΚΩ, όπως και το άλλο πριν μερικά χρόνια.

Κατά τα άλλα ΄΄Σεμνά και Ταπεινά΄΄…
για τους άλλους, όχι για μας!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Dystyxos - den gtaine autoi emeis ftaime. Ka8e mera dinoume thn pxyxh mas kai aytoi voltaroun.
Emeis den exoume dikaioma? Ta paidia mas ti einai KOLOPAIDIA.
AHDIA kyrioi eprepe na ntrepeste

Ανώνυμος είπε...

΄΄Αλλος για Παρο τράβηξε κι αλλος για Γερμανια και οι Μακακες στους ΑΗΣ και μεσ΄τα Ορυχεία΄΄
Απο τετοιες συμπεριφορές και τέτοια στελέχη εχασε η ΝΔ και τωρα ψαχνοντε. Όλους σαν κι αυτους πρεπει να καθαρίσει ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
Σαπιλα φιλοι μου Ενεργιακοι Εργαζομενοι σαπιλα. Καλα τους λένε ότι τους λέν

Ανώνυμος είπε...

Τον εαυτό τους σκέπτωνται μόνο και τα παιδάκια τους. Ερχετε ο καιρος μαζι με τους πολιτικους θα παν κι αυτοί. Αλωστε φιλοι και υποστηρικτες τους είναι οι μεν στους δεν και οι δεν στους μεν.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ?????????????????