DEH

DEH

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Α. Δραγατσίκας Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Κοζάνης και Γ. Σβώλης πρ. Πρόεδρος σχολιάζουν την επίσκεψη και τις εξαγγελίες του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη (Βίντεο)


Την επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στην περιοχή μας, καθώς και τις εξαγγελίες του, σχολίασαν στο Kozan.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας  αλλά και ο  Γιώργος Σβώλης.

Ο κ. Δραγατσίκας είπε: “Είναι έντονη η ανησυχία μας για την απολιγνιτοποίηση. Τίποτα δεν γίνεται τόσο σύντομα και χωρίς
πρόγραμμα. Ένα τέτοιο γεγονός θέλει έναν γενικό στρατηγικό σχεδιασμό. Αυτό που επιχειρείται να γίνει, οδηγεί σε μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, και των θέσεων εργασίας. Άρα μιλάμε για φτώχεια και μαρασμό στην περιοχή μας”. Ο κ. Δραγατσίκας έβαλε και κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τις επενδύσεις… “Ποιος θα έρθει να επενδύσει στην περιοχή μας όταν δεν υπάρχει σιδηρόδρομος και το αεροδρόμιο είναι στην τύχη του;”

Από την πλευρά του ο κ. Σβώλης σχολίασε: “Είναι λίγοι οι άνθρωποι στην περιοχή μας που διοικούν και βάζουν τον τόπο και την κοινωνία πάνω απ’ το κόμμα. Αν δε γίνουμε πολλοί και να είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε κρανίου τόπος. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Θέλει δύναμη να τα λες αυτά τα λόγια. Αυτοί που λένε την αλήθεια είναι παρεξηγημένοι”.
kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: