DEH

DEH

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

. Κασαπίδης για την απουσία των παρατάξεων Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου, Πράσσου, από τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. για την απολιγνιτοποίηση: “Ατυχέστατη αυτή η στάση κι συμπεριφορά τους – Αυτές οι σκοπιμότητες κι ιδιοτροπίες δε συνάδουν με τις ανάγκες της εποχής για την Δ. Μακεδονία – Άδικη η συμπεριφορά τους απέναντι στην Πρόεδρο και σ΄εμένα – Αυτοί που απουσιάζουν ευθύνονται ΚΑΙ για την κατάντια στην Περιφέρειά μας – Είμαστε τελευταίοι σε απορροφητικότητα και Περιφέρεια που είναι τελευταία σε αξιολόγηση όλων των Αναπτυξιακών Νόμων – Οι μάσκες έπεσαν αν και σήμερα κυκλοφορούν οι μασκαράδες”

Bίντεο
Την απουσία των  παρατάξεων Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου, Πράσσου, από τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. για την απολιγνιτοποίηση, όπως είχε προαναγγελθεί από τους προαναφερόμενους, σχολίασε κατά την τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, στην έναρξη της συνεδρίασης κι αφού είχε προηγηθεί η εισήγηση της
προέδρου του Σώματος Ε. Ντιο η οποία κι επανέλαβε αυτά που είχε ήδη διατυπώσει εγγράφως (δείτε σχετικά εδώ). Ο κ. Κασαπίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Ατυχέστατη αυτή η στάση κι συμπεριφορά τους – Αυτές οι σκοπιμότητες κι ιδιοτροπίες δε συνάδουν με τις ανάγκες της εποχής για την Δ. Μακεδονία – Άδικη η συμπεριφορά τους απέναντι στην Πρόεδρο και σ΄εμένα – Αυτοί που απουσιάζουν ευθύνονται ΚΑΙ για την κατάντια στην Περιφέρειά μας – Είμαστε τελευταίοι σε απορροφητικότητα και Περιφέρεια που είναι τελευταία σε αξιολόγηση όλων των Αναπτυξιακών Νόμων”. Για την ιστορία, λόγω του ότι εισηγήτρια του θέματος ήταν η Γ. Ζεμπιλιάδου, η οποία δεν προσήλθε στη συνεδρίαση εξηγώντας τους λόγους (δείτε εδώ), ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση κι ακολούθησαν τοποθετήσεις γενικές από τους παρευρισκόμενους δημάρχους κι εκπροσώπους φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: