DEH

DEH

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Αόρατη είναι πλέον η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αφού αντί να ασχολείται με την αντιπολιτευτική και συνδικαλιστική της δράση κάθεται και αναλώνεται σε εσωτερικές συγκρούσεις.


Περικοπές μισθών, περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, ασφαλιστικές παραβιάσεις μέχρι και αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος εφαρμόζει η τωρινή κυβέρνηση αλλά η "γαλάζια" παράταξη που ηγείται ο ανύπαρκτος Π. Βαρλάμος σε συνεργασία με τον άφαντο Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Κ.Κατσαρό έχει φτάσει σε σημείο να μην βγάζει ούτε ανακοινώσεις.

Τα μηνύματα δεκάδων δακιτών που πέρνουμε στο deireporter είναι ενδεικτικά για την κατάντια της συγκεκριμένης παράταξης που αδιαφορεί και δεν προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων από
τις σκληρές και αντεργατικές πολιτικές που δέχονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε παρακάτω τι μας γράφει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καραδήμας:
"Είμαι κοντά στα είκοσι χρόνια εργαζόμενος στην ΔΕΗ και αυτό που αισθάνομαι με την παρούσα κατάσταση δεν έχει προηγούμενο.Η ανικανότητα της παράταξης που ανήκω της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των περιφημων στελεχών της είναι πλέον επικίνδυνη. Η προδοτική της στάση σε καίρια ζητήματα που αφορούν το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ θα γραφτεί στην ιστορία με μαύρα γράμματα.

Αντί οι καλοβολεμένοι συνδικαλισταράδες μας να ξεσηκωθούν και να παρασύρουν τους περήφανους δακίτες σε αγώνες και δυνατές μάχες μέχρι τελικής πτώσεως εναντίον της κυβέρνησης της τρόικας και του ΔΝΤ προτιμούν να χάνουν το χρόνο τους με το να γλύφουν το κόμμα για τις καρέκλες και τα αξιώματα. Μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν όσοι οδήγησαν μία μεγάλη και πετυχημένη παράταξη στην ανυποληψία και στην απαξίωση. Από που να αρχίσουμε από τους ταξιδάκηδες της ΕΤΕ, τους τριχοτομημένους του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, από τους δουλοπρεπείς του ΠΑΣΥΠ ή από τους ψευτοτσαμπουκάδες της ΕΔΟΠ.

Η κατηφόρα είχε αρχίσει από εποχής Μπουζούλα και τα "παιδιά του" συνεχίζουν με "επιτυχία" τον κατήφορο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ βολεψάκηδες μεγαλοστελέχη της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ και κάντε αγώνα για να φύγουν τα "πράσινα" τρωκτικά αλλιώς ο κόσμος θα σας κράξει και θα σας πάρει με τις κλωτσιές."

πηγή:deireporter.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ (ΑΝΤΑΡΤΕΣ).Η ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η Δ.Α.Κ .Ε Η ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ;ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ........ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ