DEH

DEH

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ /ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ : ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ?

Η τελευταία τετραετία στον Δήμο Ελλησπόντου με την τελευταία Δημοτική Αρχή, αναμφισβήτητα και χωρίς καμία αμφιβολία, σήμανε και το τέλος εποχής για τον μεγαλύτερο ενεργειακό Δήμο της Ελλάδας (ΔΕΗ – ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου).
Ενός Δήμου με εννέα χιλιάδες κατοίκους περίπου.
Ο Δήμος Ελλησπόντου τα τελευταία χρόνια είχε καταντήσει ένας βωμός αναπαραγωγής καταστάσεων
ανυπαρξίας και αποτελεσμάτων ανικανότητας.

Ένας σταθμός ανακύκλωσης ίδιων πρόσωπων με μοναδική τους «απασχόληση» την αδιαφορία και «διοικώντας» μόνο για το δικό τους όφελος και το δικό τους συμφέρον και για λίγους και πολύ δικούς τους.

Θεωρώντας τον Δήμο τσιφλίκι τους και «πρόβατα» τους κατοίκους του συμπεριφέρονταν ως τσοπάνοι που έκοβαν και έραβαν μόνο για τα δικά τους μέτρα και δικά τους σταθμά χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς ενοχές.

Ένα γραφείο με συμβόλαια ανθρώπινης εκμετάλλευσης, δημιουργώντας ομήρους που αν δεν ελέγχουν και δεν κατευθύνουν τους απομακρύνουν και τους διαγράφουν σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

«Λειτουργώντας» με διαδικασίες που εκμεταλλεύονταν τις ανάγκες του κόσμου και τις οποίες θα έπρεπε να τις λαμβάνουν ως δικαιώματα του κόσμου και υποχρεώσεις δίκες τους απέναντι στον κόσμο, η Δημοτική Αρχή σε βαριά αναισθησία και με πλήρη ανοσία συνέχιζε απτόητοι το «έργο» της.

Την ανικανότητα τους, την ανυπαρξία τους, την αδιαφορία τους, την ανευθυνότητα τους, την αναισθησία τους και την ανοσία τους, τις δικαιολογούν ρίχνοντας την ευθύνη σε άλλους, πρώην συνήθως, ενώ είναι τα ίδια πρόσωπα στις Διοικήσεις και με τον πρώην Δήμαρχο αλλά και με τον νυν «Δήμαρχο».

Ο Δήμος Ελλησπόντου με την παρούσα Δημοτική Αρχή της τετραετής Θητείας, έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο της ύπαρξης του, χειρότερα ακόμα και πριν την ίδρυση του.

Οποιαδήποτε πρόταση, συμβουλή η ενέργεια από άλλους αν δεν εκπληρώνει τα «θέλω» τους και τους σκοπούς τους, την χαρακτήριζαν αντιπολίτευση.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου αυτό το λέει διεκδίκηση για κάτι καλύτερο, για αυτό που πραγματικά αξίζει στον Ελλήσποντο !

Υ.Γ. : ο Δήμος Ελλησπόντου έπαψε να υπάρχει, οι Νέοι του Ελλησπόντου όμως θα συνεχίσουν …

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΙΤΗ 28 – 12 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: