DEH

DEH

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Bras de fer μεταξύ των ΑΗΣ με φόντο τη λειτουργία των Τηλεθερμάνσεων- Οι αποσπάσεις και οι επιστροφές στη βάση για Καρδιά και Άγιο Δημήτριο

 

Σ’ ένα ιδιότυπο bras de fer έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες οι ΑΗΣ της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία, εν όψει και της έναρξης λειτουργίας των τηλεθερμάνσεων.

Η «εμφύλια διαμάχη» φαίνεται να διαδραματίζεται ανάμεσα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και τον ΑΗΣ Καρδιάς, οι οποίοι ζεσταίνουν τις μηχανές τους ώστε να είναι έτοιμοι να τροφοδοτήσουν Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα, στην

έναρξη της νέας περιόδου για την τηλεθέρμανση, με το προσωπικό όπως όλα δείχνουν να μην επαρκεί.

Όπως είναι γνωστό ο ΑΗΣ Καρδιάς, βαδίζοντας στις τελευταίες μέρες λειτουργίας του, θα ανάψει ξανά τις μηχανές τις επόμενες ημέρες μόνο για τη στήριξη της Τ/Θ Πτολεμαΐδας, όλο το προηγούμενο διάστημα όμως με τις μονάδες εκτός συστήματος η ΔΕΗ είχε μεταθέσει μεγάλο μέρος του προσωπικού στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Αυτό το προσωπικό καλείται τώρα να επιστρέψει στον ΑΗΣ Καρδιάς, με τα στελέχη όμως του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου να εγείρουν ζητήματα έλλειψης προσωπικού και ορθής λειτουργίας των μονάδων, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την ειδικότητα των ηλεκτρολόγων.

Το θέμα αναμένεται να λυθεί τις επόμενες ημέρες, πιθανόν και άνωθεν παρέμβαση της διοίκησης, μιας και οι μονάδες πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμες για την έναρξη της νέας περιόδου των Τηλεθερμάνσεων.

Ζήσης Πιτσιάβας

e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: