DEH

DEH

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Σοβαρά “καρφιά” Γ. Αδαμίδη για ΔΑΚΕ: “Τ’ ότι δεν είχε καλή συμμετοχή στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις είχε ονοματεπώνυμο. Και τ’ ονοματεπώνυμο ήταν ΔΑΚΕ. Έβγαινε ο Λευτέρης Αδάμ κι έλεγε το νομοσχέδιο για την ΔΕΗ έχει θετικά. Είναι τελείως άσχετοι γιατί αν τους πεις “αύριο” στο Συμβούλιο πείτε μας ποια είναι τα θετικά (δεν θα ξέρουν). Aς μας τα πουν” (Βίντεο)

Επικριτικός και καταγγελτικός, κατά της παράταξης ΔΑΚΕ, ο λόγος του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη κατά τη σημερινή (10/1) συνάθροιση, για την κοπή πίτας, της παράταξης ΔΡΑΣΕ (Δημοκρατική Ριζοσπαστική Ανεξάρτητη Συμπαράταξη Εργαζομένων) του Σωματείου Σπάρτακος. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο Γ. Αδαμίδης: “Τ’ ότι δεν είχε καλή συμμετοχή στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις είχε ονοματεπώνυμο. Και τ’ ονοματεπώνυμο ήταν ΔΑΚΕ. Έβγαινε ο Λευτέρης Αδάμ κι έλεγε το νομοσχέδιο
για την ΔΕΗ έχει θετικά. Είναι τελείως άσχετοι γιατί αν τους πεις “αύριο” στο Συμβούλιο πείτε μας ποια είναι τα θετικά (δεν θα ξέρουν). Aς μας τα πουν! Πρώτος εγώ θα τα υποστηρίξω”.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: