DEH

DEH

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Βραβείο των SAP Quality Awards για τη ΔΕΗ Α.Ε.

Το τρίτο βραβείο των SAP Quality Awards για το 2016 κατέκτησε η ΔΕΗ ΑΕ στην κατηγορία Innovation για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. Το βραβείο αφορά στην επιτυχή υλοποίηση του SAP-ISU, ενός νέου και σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος εξυπηρέτησης πελατών. 
Τα SAP Quality Awards είναι ένας ευρωπαϊκός θεσμός
που προάγει την αξιοποίηση της τεχνολογίας ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα μίας επιχείρησης σε επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας και την αξιοπιστία της στην αγορά, επιβραβεύοντας όσους κινούνται επιτυχώς προς αυτή την κατεύθυνση. 
Η ομαλή μετάπτωση 7,4 εκατομμυρίων πελατών, η εκπαίδευση εκατοντάδων υπαλλήλων της σε μικρό χρονικό διάστημα, οι μέθοδοι διαχείρισης των δυσκολιών που ανέκυψαν και η άμεση ωφέλεια που είχε η ΔΕΗ από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του νέου περιβάλλοντος, αποτέλεσαν κριτήρια για την βράβευση.
Η εγκατάσταση του νέου πληροφοριακού συστήματος αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, προκειμένου οι πελάτες της να μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.




                                                                                              ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: