DEH

DEH

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΕ ΔΕΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


 
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο
ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. κ. Ν. Χατζηαργυρίου
...
Σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων, που εργάζονται στο συνεργείο Δυτών, έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα σχετικά με την επιδιόρθωση της βλάβης του καλωδίου Χίου-Οινούσσες.
Συγκεκριμένα, καταγγέλλουμε ότι η αρμόδια υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ουσιαστικό λόγο εξουσιοδοτεί εργολάβο, να αναλάβει την επιδιόρθωση της βλάβης με ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ
κόστος, παρά το γεγονός ότι η βλάβη είναι κάτω από τα 30 μέτρα και το συνεργείο Δυτών της εταιρίας μπορεί να την επιδιορθώσει .
Bάση των αναφορών αυτών προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
Αληθεύει ότι η συγκεκριμένη εργολαβική εταιρεία αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια παρόμοιες
δουλειές του ΔΕΔΔΗΕ, με απευθείας ανάθεση και χωρίς να έχουν προηγηθεί μειοδοτικοί διαγωνισμοί;
Μπορούν να μας ενημερώσουν πόσα χρήματα έχουν δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ όλα αυτά τα χρόνια προς την εν λόγω εργολαβική εταιρία για τις εργασίες που αναλαμβάνει;
Η Διοίκηση έχει πραγματοποιήσει ανοικτό διαγωνισμό ώστε να επιτευχθούν καλύτερες τιμές;
Η ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ ζητά απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω καίρια ερωτήματα και καταγγέλλει όλους εκείνους, που με τις ενέργειες τους προσπαθούν να απαξιώσουν την επίπονη εργασία του συνεργείου των Δυτών, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν τεράστια εμπειρία, σημαντική αποτελεσματικότητα, μεγάλη ταχύτητα αποκατάστασης βλαβών, πολύ μεγάλη αξιοπιστία και χαμηλό εργασιακό κόστος.
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω υπάρχει άνιση μεταχείριση των συνεργείων της Επιχείρησης για χάριν εργολαβικών συμφερόντων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: