DEH

DEH

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Υπάλληλος της ΔΕΗ με όπλα!

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας οδήγησε στον εντοπισμό όπλων και τη σύλληψη δύο ανδρών. Ο αστυνομικός είδε, στο τέρμα της οδού Θερίσου, στο Ηράκλειο, δύο άνδρες μέσα σε ένα fiat, να περιεργάζονται ένα όπλο. Αμέσως ειδοποίησε τους συναδέλφους του και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του ΤΑΕ και του Α' Αστυνομικού Τμήματος έσπευσαν. Εν τω μεταξύ, όμως, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου είχε προλάβει και είχε φύγει με ένα μηχανάκι.
Ακολούθησε αναζήτηση από τους αστυνομικούς και τελικά εντοπίστηκαν το αυτοκίνητο και το μηχανάκι και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, 49 και 53 ετών. Στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο υπάλληλος της ΔΕΗ από το Ρέθυμνο βρέθηκε ένα όπλο - στυλό, φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (τύπου σουγιά) με μήκος λάμας 9 εκ., ενώ στο μηχανάκι του Ηρακλειώτη βρέθηκε το όπλο zastava το οποίο είχε αρχικά τραβήξει την προσοχή του αστυνομικού. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: