DEH

DEH

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Απόσπασμα απο άρθρο του συναδέλφου Διαμαντή Βαχτσιαβάνου στο kozan.gr στις 23/7/2010

Φαίνεται όμως πως ο Α.Σαμαράς το επιζητεί και προσπαθεί. Κινήσεις ανανέωσης αρχίζουν να φαίνονται, αλλά ο «πάτος» έχει ακόμα πολλά βαρίδια! Βαρίδια με ονοματεπώνυμο που θέλουν και το χρίσμα του δημάρχου!

«Να κάνουμε την νύχτα μέρα» είπε στην μέση της πολιτικής επιτροπής, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα του παλιού καιρού, «από πρίγκιπες και πριγκιπάτα» και φαίνεται αυτό να το πιστεύει!

Εν. Εργ. ΔΕΗ: Έτσι ακριβώς συνάδελφε...έτσι!!! Για το ΡΕΤΙΡΕ ΒΑΡΙΔΙΟ (τι ρετιρέ μεζονέτα είναι) θα προσπαθήσει κάτι ή απλά θα το επιζητεί... και θα περνάει ο καιρός και θα περιμένουν οι Νεοδημοκράτες πότε θα ξαναγίνουν κυβέρνηση. 

3 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Γιατι δεν μας δειχνουν και το κατω δεξια μερος του εκαθαριστικου που ειναι και το ζουυμι ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο μοναδικός που παίρνει εκτός έδρας και ωφελήθηκε τόσα χρόνια.
Υπάρχουν και άλλοι!!!!! που με ανακοινώσεις τους κάποτε δεσμευότανε ότι θα φύγουν όταν έρθει η ώρα συνταξιοδότησης και εμείς τους πιστεύαμε.
Όμως, δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους παρόλο που είναι ΠΑΠΟΥΔΕΣ με εγγονάκια ( να τους ζήσουν) και κάθε πρωϊ τα πάνε στους παιδικούς σταθμούς εκεί που δουλεύουν οι κόρες τους και οι νύφες τους και εμείς οι βλάκες ακόμα τους ψηφίζουμε και τους στηρίζουμε.
Επιτέλους ας πάνε στα σπίτια τους να ασχοληθούν με κάτι άλλο και ας αφήσουν τις καρέκλες τους ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ!!!!!!!!.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ΄΄ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.