DEH

DEH

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

΄΄Η κουτσομπόλα που τα λέει όλα΄΄

       Αλλαγές σε πρόσωπα και αρμοδιότητες τις επόμενες μέρες όπως πήρε το αυτί μου και διάβασα.  1ον Αλλάζει ο Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Κατσαρός Κώστας, με πιθανότατο διάδοχο το μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ Στασινόπουλο Διονύση. Οι Δακιτες Της ΓΕΝΟΠ προχωράν σ΄αυτήν την αντικατάσταση καθώς όπως φαίνετε ο νυν Γραμματέας αντί να ανανεώσει την ΔΑΚΕ επανέφερε και τοποθέτησε ΄΄συνταξιούχους΄΄ στην ΄΄αυλή΄΄ του. Ακόμη του αποδίδονται ευθύνες και για λάθος χειρισμούς όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που καλέστηκε να
διαχειριστή. Εγώ πάντως μέσα από κουτσομπολιά ως καλή κουτσομπόλα που τα μαθαίνει και τα λέει όλα, Σας λέω ότι ο λόγος είναι η διαρροές στον τύπο ανακοινώσεων ως ΔΑΚΕ ΔΕΗ, υβριστικά sms, ενάντια στο πρώην Γραμματέα και νυν Γραμματέα της ΓΣΕΕ και η εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων των ΄΄ βαρόνων ΄΄ συνταξιούχων σε υψηλές θέσεις, (αρχηγού αυτοδιοικητικού συνδυασμού με την στήριξη της ΝΔ και πρωτόδικα καταδικασμένου για απάτη, Προέδρου οργάνωσης της ΝΔ) Πτολεμαίδας και Αθήνας .

2ον Αφαιρούνται οι αρμοδιότητες της ενέργειας από την σημερινή Υπουργό κ. Μπιρμπίλη και ανατίθενται στον κ. Χρυσοχοίδη δημοσιεύματα αποδίδουν την αλλαγή αυτή σε τιμωρία του Πρωθυπουργού προς την Τίνα Μπιρμπίλη διότι αρνήθηκε να κατέβει περιφερειάρχης Αττικής. Βέβαια Κύκλος γυναικείων κουτσομπολιών του καφέ αναφέρουν ότι είναι απαίτηση της συζύγου του Πρωθυπουργού για όλα όσα έχουν ακούστη…


    Έδρασε και πάλι όπως ΄΄επληροφορήθειν΄΄ ο Γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Έκανε για άλλη μια φορά επίδειξη της ΄΄μυϊκής΄΄ του δύναμης παρουσία του Γραμματέα της ΓΣΕΕ, σε συγκέντρωση Δακιτων στην Θεσ/νικη.
Θύμα αυτήν την φορά ο πρόεδρος του Εργ. Κέντ. Τρίπολης και μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ . Δυστηχώς όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να μάθω κάτι παραπάνω ΄΄σφίγγα΄΄ όλοι οι Δακιτες.

Αν είναι αλήθεια το γεγονός, εδώ πάει το: ΄΄Δάσκαλε που δίδασκες΄΄ μαζί με το λινκ http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.com/2010/06/o.html


     Για ΄΄σκάνδαλο΄΄ αγοράς υλικών από την ΔΕΗ στην Φλώρινα άκουσα, δεν το κατάλαβα καλά κάτι ότι φέρνουν υλικά από την γείτονα FYROM τα βαφτίζουν Ελληνικά και τα αγοράζει η ΔΕΗ ή ότι εν γνώσει της ΔΕΗ στην Φλώρινα τα φέρνουν από τα Σκόπια σε τιμή χ και τα πουλούν στην ΔΕΗ με τιμή Ελληνική +χ ; Δεν κατάλαβα καλά, αν μπορεί κάποιος και έχει περισσότερες πληροφορίες ας μου το εξηγήσει γιατί με τρώει η περιέργεια, κουτσομπόλα, κουτσομπόλα αλλά να μην παραπληροφορώ. Το σίγουρο είναι ότι για το γεγονός έχει ενημερωθεί η Κ.Υ.Π.


     Αυτήκοη μάρτυρας όσων ειπώθηκαν μεταξύ ΠΑΣΚΙΤΩΝ και τα μεταφέρω αυτολεξεί
΄΄ κακός επιτίθενται στον Αδαμίδη οι ΠΑΣΟΚΟΙ γιατί χάρη τους έκανε που πήρε απόφαση για κινητοποίηση κατά του Παπακων/νου στα Κοίλα, καθώς η εκδήλωση πήγαινε για φιάσκο αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ και θα ρεζιλευόταν και δεύτερων θα υπήρχαν αντιδράσεις και κινητοποιήσεις άλλων κοινωνικών και πολιτικών ομάδων΄΄.
Δεν ξέρω τι μπορείτε να λέτε εσείς, εγώ λέω πως αυτών τον γύρο τον κέρδισε επάξια ο Goerge Adamides (έτσι θα γραφόταν στους τίτλους των χολιγουντιανών ταινιών) και μπράβο του και μαγκιά του.
    Μια ερώτηση μόνο τον Δακή στον Αγώνα δρόμου ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ τον υποδέχθηκε και τον προσφώνησε ως Νομάρχη Γιώργο Δακή ή ως ΄΄φίλαθλο Γιώργο Δακή΄΄ αφού τον έχει παύση των καθηκόντων του μέσω MME … δυο φορές μάλιστα.
Για να ξέρω τι να λέω με το καφέκουτσομπολιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: