DEH

DEH

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

H κα Μακρή Ραχήλ αδειάζει το μέλος της γραμματείας συνδικαλισμού των Αν.Ελλ Αλεβίζο Π. στηρίζοντας ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΕΤΕ ΔΕΗ. Γιατί άραγε;


Σύμφωνα με ανάρτηση από το μπλογκς των Αν. Ελλ. στην ΔΕΗ η βουλευτής των Αν. Ελλ. και τομεάρχης ενέργειας του κινήματος στηρίζει στις εκλογές της ΕΤΕ-ΔΕΗ το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και προτρέπει τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ Αν. Ελλ. να συμπορευθούν μ΄αυτήν.
Συγκεκριμένα φαίνεται να δήλωσε  στο http://www.anel-dei.blogspot.gr/: «Όσο η συνδικαλιστική δύναμη της ΔΑΚΕ-ΕΤΕ θα ακολουθεί την μέχρι τώρα συνεπή πορεία της, στα θέματα ενάντια της διάσπασης της ΔΕΗ σε θυγατρικές, της καταγγελίας της ΕΣΣΕ και του ασφαλιστικού και του ξεπουλήματος της ΔΕΗ σύμφωνα με τις θέσεις που έχει η αρμόδια τομεάρχης ενέργειας Ραχήλ Μακρή καθώς και θα τηρεί σοβαρή και υπεύθυνη στάση απέναντι στην ανάλγητη διοίκηση Ζερβού, τότε όσα στελέχη των ΑΝΕΛ θέλουν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ-ΕΤΕ μπορούν να το πράξουν ελεύθερα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που δεν καθοδηγείται από δήθεν μαρξιστικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις.
Όσοι επιθυμούν να παίξουν το συνδικαλιστικό παιχνίδι των πρώην πασκίτικων παρατάξεων που ξεπούλησαν μισθολόγιο της ΔΕΗ, την υγειονομική περίθαλψη και ιδιαίτερα εκείνου του ψηφοδελτίου που στηρίζει η ομάδα Φωτόπουλου που ευθύνεται για την αναποτελεσματικότητα του Σ/Κ στη ΔΕΗ, πιστεύουμε ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο».
     Άτοπη ενέργεια της κα Μακρή (κοινώς πατάτα;) ή μελλοντική πολιτική κίνηση με δεδομένο ότι τα ποσοστά του κινήματος των Αν. Ελλ. πέφτουν σταδιακά στο όριο εισόδου του κινήματος στην βουλή η κα Μακρή «κλείνει το μάτι» στην Ν.Δ. φλερτάροντας με τους γαλάζιους συνδικαλιστές, καθώς το μέλος της Γραμματείας Συνδικαλισμού των Αν. Ελλ. και στέλεχος της ΕΤΕ ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη Πάνος Αλεβίζος κατεβαίνει με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και όχι αυτό της ΔΑΚΕ καταγγέλλοντας για κομματάρχες του Σαμαρά στο συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής και δει στην ΔΑΚΕ ΕΤΕ Μεγαλόπολης, που κατευθύνουν και χειραγωγούν την παράταξη της ΔΑΚΕ προς το συμφέρον της ΝΔ και της πολιτικής της;
       Να σημειώσουμε πως ανάλογες κινήσεις υπάρχουν και σε άλλα ψηφοδέλτια πχ στον Σπάρτακο με το επίσης μέλος της Γρ. Συνδ. και μέλος της εθνικού συμβουλίου των Αν.Ελλ.  Α. Βατάλη, αλλά και σε πολλές ανεξάρτητες κινήσεις ψηφοδελτίων σε εκλογές δήμων και δασκάλων-καθηγητών.
    Την παραπάνω άποψη μας περί φλέρτ της τομεάρχη ενέργειας με τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. και κλείσιμο του ματιού στην Ν.Δ., επιβεβαιώνουν οι εκ διαμέτρου αντίθετες τωρινές δηλώσεις της σε σχέση με τις δράσεις της πριν λίγο καιρό που τα ποσοστά του κινήματος ήταν γύρω στο 8% και υπήρχε έντονο φλέρτ με τις αριστερές δυνάμεις που πιστεύουν στον σοσιαλισμό και τον ΜΑΡΞ.
Για το λόγο του αληθές παραθέτουμε τα παρακάτω:
ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ  ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
«Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» παραβρέθηκε στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας μετά από πρόσκληση της βουλευτού ν. Κοζάνης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Κυρίας Ραχήλ Μακρή για το ζήτημα των απλήρωτων εργαζόμενων στον εργολάβο Ρουμελιώτη…»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ… «Μέσα στη σκληρή μνημονιακή πολιτική που ασκείται από την τροικανή συγκυβέρνηση , υπάρχουν ακόμη θύλακες αντίστασης, που τοποθετούν πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.»
http://anexartitoiellines.gr/parl_press_more.php?post_id=373  (οι παροικούντες την Ιερουσαλίμ, γνωρίζουν πως αμφότεροι Μακρή, Φωτόπουλος είχαν τις καλύτερες σχέσεις και "επίνε νερό" ο ένας στο όνομα του άλλου)
 
       Αλήθεια τι να άλλαξε μέσα σε λίγο καιρό και από συνδαιτυμόνες σε δράσεις και ευχαριστήριες επιστολές σε ανθρώπους που κάνουν αντίσταση και τοποθετούν την πατρίδα και το συμφέρων των πολιτών πάνω απ΄όλα, σήμερα τους εξοβελίζει; Αλήθεια η κα Μακρή κατευθύνει την πολιτική γραμμή του κινήματος και δίνει ανάλογες άδειες στα στελέχη των Αν.Ελλ.(...της ΔΕΗ σύμφωνα με τις θέσεις που έχει η αρμόδια τομεάρχης ενέργειας Ραχήλ Μακρή...) ή τα συντεταγμένά όργανα αυτού; μετά και το συνέδριο του κινήματος.
       Η συγκεκριμένη στάση της κα Μακρή έρχεται να επιβεβαιώσει όλους όσους υποστηρίζουν πως το κόμμα του Καμένου είναι με σημαία ευκαιρίας, όσο ο Πρόεδρος των Αν. Ελλ. και τα στελέχη του θα ανέχονται, τέτοιες πρακτικές και «κολοτούμπες», όπως η συγκεκριμένη της κα Ραχήλ Μακρή.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: