DEH

DEH

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σωματείο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”:Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου Δράμας κατά της πώλησης της ΔΕΗ

Με εισήγηση του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και συγκεκριμένα των συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΩ.Π. Συγκροτήματος Νέστου, καθώς και με την πλήρη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Δράμας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παρανεστίου Δράμας, στη συνεδρίαση στις 24/5/2013, με ομόφωνη απόφασή του τάχθηκε κατά του σχεδίου της Κυβέρνησης για την πώληση των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ και κατ΄επέκταση την πώληση και του Συγκροτήματος Νέστου.

Οι επιπτώσεις από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι αρνητικές τόσο σε
εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, με τον Έλληνα καταναλωτή να πληρώνει το μάρμαρο.
Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρξει συνέχεια και συνεργασία προς κοινό όφελος όλων, καθώς επίσης ότι θα συμβάλλουν ο καθ’ ένας με τον τρόπο του στην προώθηση της κατασκευής του μικρότερου και τελευταίου φράγματος του Τεμένου, ώστε να ολοκληρωθεί το όλο έργο του Συγκροτήματος Νέστου.
Το Σωματειακό Παράρτημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ του ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΥ θα συνεχίσει της συναντήσεις του και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Δήμους, ώστε να επιτύχει την πλήρη στήριξη στον αγώνα του κατά του διαμελισμού της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας, που δημιουργήθηκε για λόγους δημόσιου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: