DEH

DEH

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Για όσο θα περιμένουμε διευκρίνιση από τους Αν. Ελλ. (κα ΜΑΚΡΗ, Γρ. Συνδικ, οργανωτικό) σε σχέση με την στήριξη στην ΔΑΚΕ ΕΤΕ εμείς ρωτάμε αυτούς που θεωρούν ότι παρανοήσαμε

Τι ακριβώς είναι το παρακάτω;
 
Έχει σχεση με τους Αν. Ελλ. ο κος Παυλόγιαννης και αν ναι ποια είναι αυτή;
 
Γιατί το σήμα παραπέμπει στο σήμα τον Αν. Ελλ. βλ. "Γλάρος"; 
 
Γιατί οι δηλώσεις υποστήριξης της ΔΑΚΕ δεν έγιναν και για τις εκλογές του Εργ. Κεν. Αθήνας;
 
Εμείς παρανοούμε ή εσείς σημαία ευκαρίας;
----------------------------------------------------------
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑ 30 - 31 ΜΑΪΟΥ 2013 : ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (Α. Σ.) 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ 6943750081
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ 6974840903
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα, 25/5/2010

Εργαζόμενε, εργαζόμενη,

Τρία χρόνια τώρα γίνεσαι μάρτυρας μιας απύθμενης επίθεσης, από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΔΗΜΑΡ, στην ατομική και οικογενειακή βιωσιμότητα σου, με μια καταιγιστική ροή μέτρων, που κατάργησαν ότι είχε κερδηθεί, που καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια σου και που σε έχουν φέρει σε απόγνωση και αδιέξοδο, λες και εσύ φταις για την οικονομική κρίση της χώρας μας και όχι αυτοί που με τις καταστροφικές πολιτικές τους μας κυβέρνησαν επί 38 χρόνια.
Τρία χρόνια τώρα οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, δεν προέβαλαν καμιά ουσιαστική αντίσταση απέναντι στα μέτρα εξαθλίωσης και κατάργησης του κοινωνικού κράτους, άλλωστε δεν μπορούσαν και να το κάνουν……, με αποτέλεσμα να καταβαραθρωθούν στα μάτια των εργαζομένων και με αποκορύφωμα την αποχή των εργαζομένων στις όποιες κινητοποιήσεις, που για τα μάτια του κόσμου, διοργάνωναν. 
Η πολυδιάσπαση των παρατάξεων αυτών υποδηλώνει, αφενός μεν την εσωτερική αντιπαλότητα και πολεμική λόγω κομματικής υποταγής και αφετέρου την προσπάθεια διατήρησης των «θέσεων» τους με άλλο προσωπείο, στην επερχόμενη λαίλαπα απαξίωσης τους.
Οι υπόλοιπες συστημικές συνδικαλιστικές παρατάξεις, είτε λόγω του ξύλινου λόγου που αρθώνουν, είτε λόγω της διάσπασης του συνολικού εργατικού κινήματος που επιδιώκουν με την επιλογή μοναχικής αντίδρασης και αγώνα, δεν μπορούν σοβαρά να ακολουθηθούν από την πλειοψηφία του εργαζόμενου κόσμου και παραμένουν περιχαρακωμένοι στα ποσοστά τους.

Εργαζόμενε, εργαζόμενη,

Το κίνημα των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ακολουθήσει μια πολιτική, που θα ικανοποιεί τις βασικές ζωτικές λειτουργίες. Όχι άλλη μείωση των μισθών, όχι άλλη φορολόγηση των εισοδημάτων, όχι στην κατάργηση των κοινωνικών παροχών, όχι στην κατάργηση των δικαιωμάτων.
Οι εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία στην αναζήτηση άλλων πολιτικών και μορφών αντίδρασης στην «αποχαύνωση» των εργαζομένων που επιδιώκεται.
Έτσι ανεξάρτητοι συνδικαλιστές, χωρίς κομματική υποταγή, που εκλέχθηκαν στα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία, με κοινή την αίσθηση της αντίδρασης σε όλα αυτά που επί τρία χρόνια μας φτωχοποιούν, μας διώχνουν το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ζωή, αποφασίσαμε να συστήσουμε την κίνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ και να διεκδικήσουμε για λογαριασμό αυτών που μας εμπιστεύθηκαν τα αυτονόητα.
Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν από εδώ και πέρα να παίξει παιχνίδια στην πλάτη μας.
Στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας κατεβαίνουμε και διεκδικούμε την ψήφο των συναδέλφων μας γιατί τα προβλήματα επιβίωσης είναι κοινά και ακουμπούν όλους μας. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, (Ενεργοποίηση των διαδικασιών (συλλογικές διαπραγματεύσεις) του άρθρου 22 του Συντάγματος των Ελλήνων)
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: