DEH

DEH

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Απεσύρθη η πρόταση για κοινοπραξία ΔΕΗ/ Κοπελούζου, παρθενικό Δ.Σ. για Φωτόπουλο

Δεν συζητήθηκε τελικά, μετά από παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η πρόταση για συνεργασία της ΔΕΗ με τον όμιλο Κοπελούζου στη λιανική αγορά και στα φωτοβολταϊκά. Σημειώνεται ότι η απόφαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να ζητήσει να μπλοκαριστεί η συνεργασία, ελήφθη χθες σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζόμενων στην εταιρεία, υπό τον πρόεδρο Νίκο Φωτόπουλο.

Σήμερα ωστόσο τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας δεν ενημερώθηκαν από τον κ. Φωτόπουλο αλλά από τον αντιπρόεδρο της ΓΕΝΟΠ. Ο λόγος; Γιατί ο κ. Φωτόπουλος πλέον είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, δηλαδή μέλος της διοίκησης που ενημερώθηκε για την αντίδραση των εργαζομένων, την οποία την προηγούμενη ημέρα αποφάσιζε ο ίδιος.

Πάντως όπως διευκρινίζεται αρμοδίως, δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του μέλους του Δ.Σ. και της θέσης του προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου και άρα ο κ. Φωτόπουλος μπορεί να συνεχίσει νομότυπα, να είναι ταυτόχρονα και επικεφαλής της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΔΕΗ αλλά και μέλος της διοίκησης. 

Χ. Φλ.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: