DEH

DEH

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Το παρασκήνιο της παραίτησης Παναγιωτάκη και η σύγκρουση με Χατζηδάκη

Κάθε άλλο παρά ομαλή φέρεται να είναι η παραίτηση του Πανώλη Παναγιωτάκη από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΗ, η οποία φέρεται να έγινε λόγω …»πολιτικής διαφωνίας» με τη νέα κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη με τον νέο Υπουργό ΠΕΚΑ και το επιτελείο του, ο Παναγιωτάκης στριμώχτηκε, καθώς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για μια σειρά σοβαρότατων ζητημάτων που έχουν οδηγήσει την επιχείρηση στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Το παρασκήνιο λέει, πως κάθε άλλο παρά χαλαρή ήταν η συζήτηση, με τους νέους πολιτικούς προϊσταμένους να μιλούν προς πάσα κατεύθυνση για ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων που πρέπει άμεσα να αναζητηθούν.
Εκ των συνθηκών, ο Μανώλης Παναγιωτάκης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την Προεδρία της Επιχείρησης, αντιλαμβανόμενος ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα..
Το σαφάρι ανεύρεσης του κατάλληλου προσώπου από την αγορά, που θα αναλάβει το τιμόνι της ΔΕΗ συνεχίζεται. Το στοιχείο που δυσχεραίνει την άμεση αντικατάσταση Παναγιωτάκη, είναι η καυτή πατάτα της άμεσης κάλυψης τις επόμενες εβδομάδες, υπέρογκων οικονομικών υποχρεώσεων της Επιχείρησης.
 
Ο Επίκαιρος καταγράφει

Δεν υπάρχουν σχόλια: