DEH

DEH

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο

Ανακοινώνεται  η έναρξη της λειτουργίας του  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο το οποίο έλαβε άδεια λειτουργίας σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 3493/05.10.2017.
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο φιλοδοξεί, βασιζόμενο στις εμπειρίες της ΔΕΗ, στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, να καταστεί ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Με αυτόν τον σταθερό προσανατολισμό, θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης στους σπουδαστές του, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην επαγγελματική τους εξέλιξη, μέσα από την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους.
Η έναρξη λειτουργίας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ στον νομό Κοζάνης προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2018, προσφέροντας αρχικά τις εξής ειδικότητες:
 
  • Τεχνικός Αυτοματισμών
  • Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων
 
Τα μαθήματα του  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο θα πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο 14ο χλμ. Κοζάνης Πτολεμαΐδας, εκεί όπου ήδη λειτουργούν οι Σχολές Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης της ΔΕΗ (εντός ΑΗΣ Καρδιάς) και το ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ ΔΕΗ/ΔΕΚΠ/ΣΤΕ, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το 1998 σε όλα τα θεματικά πεδία.

Πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος, αιτήσεις στην ιστοσελίδα https://iekdei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: