DEH

DEH

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Γκρίνιες για τον χειρισμό της απεργίας, παράπονα και δηλώσεις τοπικών και συνδικαλιστικών στελεχών προς τον κόσμο που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς

Γιώργος Αδαμίδης: “Στον πανικό της η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μας επιστράτευσε. Αυτό είναι ήττα της κυβέρνησης και όχι του συνδικάτου, ούτε της κοινωνίας”
“Στον πανικό της η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μας επιστράτευσε. Αυτό είναι ήττα της κυβέρνησης και όχι του συνδικάτου, ούτε της κοινωνίας. Τρεις φορές στην ιστορία της ΔΕΗ έγινε επιστράτευση. Μια το 79, μία το 93 και μία σήμερα”. Αυτά κι άλλα πολλά ανέφερε στην ομιλία του, στους συγκεντρωμένου, το βράδυ της Κυριακής, στην πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς, ο πρόεδρος του Σπάρτακου Γιώργος Αδαμίδης.


Θόδωρος Καρυπίδης: “Nα παραιτηθεί τώρα ο Κουκουλόπουλος και ο Παπαδόπουλος. Τώρα!” – “Θέλετε ρε να κάτσω στην πύλη και να μην αφήνω να μπουν μέσα. Δε θα ορκιστώ όμως περιφερειάρχης. Δεν το παίζω παλικαράς, αλλά πολεμάω τους κολοτούμπες, να μη γίνω κολοτούμπας”
“Nα παραιτηθεί τώρα ο Κουκουλόπουλος και ο Παπαδόπουλος. Τώρα!”, ζήτησε, γι’ ακόμη μια φορά, ο νέος περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, μιλώντας στους συγκεντρωμένους του ΑΗΣ Καρδιάς, το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 23:30 …και καταχειροκροτήθηκε. Ο κ. Καρυπίδης, απευθυνόμενος στο πλήθος τους ρώτησε: “Θέλετε ρε να κάτσω στην πύλη και να μην αφήνω να μπουν μέσα. Δε θα ορκιστώ όμως περιφερειάρχης. Δεν το παίζω παλικαράς, αλλά πολεμάω τους κολοτούμπες, να μη γίνω κολοτούμπας”

Δεν υπάρχουν σχόλια: