DEH

DEH

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα…η κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα σήμερα. Τρείς κι ο Κούκος στις συγκεντρώσεις.

Είναι πανθομολογούμενο πως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν απο καιρό χάσει την αποδοχή του κόσμου, αφού οι κομματικοί συνδικαλιστές ηγέτες των συνεχίζουν να λυμαίνονται τον χώρο των εργασιακών εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Δεν είναι τυχαία η σημερινή εμφάνιση των συγκεντρώσεων στις πλατείες με τους λιγοστούς ανθρώπους,  όπου στην Αθήνα έσωσε την παρτίδα η βροχή. 
Είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα…
Οι εργαζόμενοι πρέπει να τελειώσουν πλέον τις ξεπουλημένες κομματικές και κυβερνητικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, που έχουν βαρύτατες ευθύνες για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος και την απώλεια των εργασιακών κεκτημένων.
Πρέπει να τελειώσουν τόσο τον παλιό κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, όσο και με το νέο του ΣΥΡΙΖΑ, που από τη μια ξεπλένει όλους τους γνωστούς εργατοπατέρες των συνδικάτων και από την άλλη προσπαθεί να προσεταιριστεί το εργατικό κίνημα στο «νυν υπέρ πάντων αγώνα»… να γίνει κυβέρνηση! 
Ομοίως δε και το νεοσύστατο κίνημα των Αν. Ελλ. του Πάνου Καμμένου που ακροβατεί μεταξύ ΔΑΚΕ και Ανεξάρτητων προσεταιρισμών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: