DEH

DEH

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις του HOT DOC: «Έκθετος ο Σαμαράς, τζαμπατζήδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η
αποκάλυψη του HOT DOC για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία πεισματικά αρνείται να πληρώσει λογαριασμούς της ΔΕΗ και χαράτσι, εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο, με αποτέλεσμα να έχει χρέος που ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ.

«Η αποκάλυψη του HOT DOC αφήνει έκθετο τον κ. Σαμαρά και συνολικά τη ΝΔ και την κυβέρνηση», αναφέρει σε δήλωσή του στο koutipandoras.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του τομέα ενεργειακής πολιτικής, Θανάσης Πετράκος και συνεχίζει: «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι καταγγέλλουν τις δημόσιες επιχειρήσεις και το δημόσιο και θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα, ότι είναι τζαμπατζήδες απέναντι στις υποχρεώσεις τους στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Αυτό έκαναν και με την Ολυμπιακή την οποία ξεπούλησαν και διέλυσαν. Τα ίδια κάνουν με τη ΔΕΗ και το ΙΚΑ».
Ο κ. Πετράκος επισημαίνει ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα θα φέρει το θέμα στη Βουλή, καταθέτοντας ερώτηση και προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη τους οποίους θα καλέσει να απαντήσουν». 

 http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: