DEH

DEH

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ προς ΓΣΕΕ: Κάντε το χρέος σας, αλλιώς...

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που ζητούν την απόσυρση των μέτρων.
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλεί τη ΓΣΕΕ να κάνει το χρέος της -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της- και να συνεδριάσει άμεσα για να συντονίσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Η Γενική Ομοσπονδία των εργαζομένων της ΔΕΗ θέτει και χρονικό περιθώριο στη διοίκηση της ΓΣΕΕ να συνεδριάσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και να συγκαλέσει κοινή σύσκεψη όλων των ομοσπονδιών του ιδιωτικού τομέα ώστε -όπως σημειώνει- "να συντονίσει και να κλιμακώσει τον αγώνα έγκαιρα με στόχο την ανατροπή των μέτρων".

Μάλιστα, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τονίζει πως αν η ΓΣΕΕ δεν το πράξει ή εάν η απόφαση που θα λάβει δεν αντιστοιχίζεται στο μέγεθος της επίθεσης, τότε θα καλέσει την Τετάρτη στα γραφεία της όλα τα προεδρεία των Ομοσπονδιών για να καθορίσουν τη στάση τους.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος έχει ταχθεί από ημερών υπέρ των μαχητικών κινητοποιήσεων, με απεργίες και καταλήψεις.
Η απόφαση του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, ελήφθη κατά πλειοψηφία με 21- 6 ψήφους, ενώ ομόφωνα το συνδικάτο των εργαζομένων στη ΔΕΗ ζητά την ακύρωση της δανειακής σύμβασης και τη διαγραφή του δημόσιου χρέους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: